עבור לתוכן

איזה לוח 975X לE6600 - ?

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מתעניין בOC - יותר נתונים בסטוק. הבנתי שכדי שתהיה תמיכה עתידית בQUAD CORE - אני צריך צ'יפסט 975X - האם זה נכון ?

קיימים מספר לוחות 975X בשוק בארץ (לא הרבה אמנם) - ואני מחפש המלצות \ ביקורות \ דעות שיעזרו להחליט.

תודה רבה

פורסם

אני חושב שגם צ'יפ 965P תומך ב-QUAD CORE.... תכנס למאפיינים של כל לוח ותבדוק...

פורסם

הבנתי שאתה לא צריך ככ את אפשרות ה-OC אוקיי. אבל מה התקציב?

ובבמרובעי ליבה גם 965 יתמוך והוא גם טוב ל-OC (תכונה שאף פעם לא יכולה להזיק ובדר"כ גם זול יותר)

פורסם

אני הכי ממליץ בלוחות 975X ת DFI INFINITY 975X

אחלה לוח בסטוק!! ועם עדכוני ביוס גם באוברקלוק :xyxthumbs:

פורסם

טרג'ן עשית קניה טובה,הוא אכן לוח טוב אבל בוא נראה מה התקציב של הבחור.

פורסם

אין לוח 975X שלא יוריד מ 1000

כולם מעל 1000 (לפי מה שזכור לי)

פורסם

זה מה שזכור גם לי אבל לפי מה שראיתי הוא רוצה 975 כי הוא חושב שאין עוד לוחות שתומכים במרובעי ליבה,כמובן זה לא נכון,965 תומך גם כן.

מה גם שאפשר למצוא לוח מעולה של 965 ב-800+ - שיתאים גם ל-OC נחמד (וכמו שאמרתי זה אף פעם לא מזיק שתהיה אופציה כזו)

עריכה: שים לב שיש הרבה שלא רוצים להתעסק עם עדכוני ביוס וכו'

פורסם

אם התקציב מאפשר לך תלך על לוח מבוסס NFORCE 680i

אין שום סיבה בעולם להנעל רק על לוחות של 975

בכמעט אותו מחיר(הפרש של 20$) של הP5W DH שממליצים עליו כל הזמן כאן , יש את הEVGA 680i SLI שלא רואה אותו ממטר

פורסם

בדיוק בישביל דברים כאלה צריכים לדעת תקציב

פורסם

הצ'יפסט החדש של אנווידיה עוד לא ממש הוכיח את עצמו (למרות שבתכלס הוא נחשב טוב) הוא נורא יקר ועוד לא בטוח לפי דעתי שהוא הוכיח את עצמו על 965 ו975...לפחות בצורה שזה שווה את הכסף כלכך, ראיתי בXS הרבה אומרים שהוא אחד הלוחות היותר גרועים בOC לזכרונות וכמובן היו עוד בעיות רבים אומרים שצריך לחכות לעוד דגמים חוץ מימה שיש כרגע בשוק (EVGA וכדומה) אפילו האסוס סטרייקר שמבוסס על הצ'יפסט הזה עוד לא יצא (לפחות רישמית לחנויות) בכל מקרה לדעתי הצ'יפ עדיין בחיתוליו וצריכים קצת להמתין ולראות אם הוא באמת כזה טוב...אנשים אמרו 600 FSB ובינתיים לא ראיתי כזה דבר ובטח שלא ב680..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!

אני מתעסק בתחום האנימציה (תוכנות 3D) וקיבלתי המלצות ללכת על צ'יפסט 975X - מבחינת המחיר אשמח לדגם זול וטוב - אבל אני מוכן להוציא 1300 - 1400 עם יש לכך סיבה...

יהיה מעולה עם תציינו דגמים שכדאי לקחת (לדוגמא הבחור שציין DFI).

שוב תודה.

פורסם

למה לקחת אבל 975?

אתה יכול לקחת P5B DLX במחיר הזה (1200) או משהו בסגנון.

טרג'ן אתה מבין יתר ממני בקטע,יש יתרונות ללוח מבוסס צי'פסט975 ע"פ 965

פורסם

ל 975X יש תמיכה בECC זיכרונות, חלק מהם יש תמיכה בCF.

975X נבנה במיוחד בשביל אוברקלוקים וגיימרים בזמן ש 965 נבנה לאלה שרוצים יותר מדיה ודברים כאלה.

אבל 965 יותר טוב באוברקלוק, ויש לוחות שעוברים את 975

(תתקנו אותי אם יש טעויות או עוד דברים בההבדלים)

בכל מקרה הנה ביקורת על DFI INFINITY 975X כנגד P5B DLX:

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/09/15/dfi_infinity_975x/6.html

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני קורא...

פורסם

terjen, אין שום סיבה להמליץ על הDFI. אתה יודע בדיוק כמוני שזה לוח גרוע לאוברקלוק, וזה בזבוז כסף לשלם מעל 1000 ש"ח על לוח שלא טוב לאוברקלוק, כאשר יש אלטרנטיבות יותר טובות. לפותח האשכול, אין שום טעם לקנות לוח אם שהוא כביכול FUTURE PROOF. אי אפשר לדעת לאיזה מעבד תרצה לשדרג בעתיד, ואולי המעבד הבא שתרצה לשדרג אליו יהיה בעל תושבת אחרת ואז אכלת אותה. אם OC לא חשוב לך אז לך על לוח אם עם צ'יפסט 945 שיתן לך את אותם הביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים