עבור לתוכן

גם לכם יש בעיות שידור בהוט?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה בממירים בבית (samsung( ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות.בחלק מהערוצים אין כלל מידע.

זה בכל הבית,ככה שזו לא נראית לי בעיה בממיר אחד או בשלושתם.

פורסם

אצלי זה בסדר.

לעיתים רחוקות קורה לי דבר כזה. שזה קורה אני מנתק מהחשמל ומחזיר אחרי כמה עשרות שניות ואז זה מסתדר בד"כ.

פורסם

תמיד יש בעיות בהוט. לא משנה איזה ממיר.

לי למשל יש את הממיר הישן הזה וערוצים נתקעים מדי פעם, לפעמים בכל הערוצים כתוב "אין מידע" ועוד.

כפי שהוזכר לעיל - נסה לנתק מהחשמל ולחבר אחרי כמה דקות.

פורסם

Bתנסה מה שאמרו עובד אבל זה עדיין קורה אבל שמעה פעם נתתי בעיטה לזה חזר התרגזתי ועוד אם מחבט ביסבול והוצאתי את העצבים ועבד פיקס שנתיים

פורסם

לגבי ה"אין מידע", זו כנראה תקלה של הוט. בשביל מה יש שירות לקוחות?

ולגבי זה:

ופשוט כשאני מזפזפ אז חסרים הרבה ערוצים ויש קפיצות

זה פיצ'ר של הממיר של הוט, שמאפשר לך להגביל על הערוצים בהם אתה מזפזפ (אתה יכול ליצור כמה רשימות כאלה). למיטב זכרוני אפשר לעבור בין הרשימות האלה באמצעות הכפתור הצהוב.

פורסם

אני יגיד לכם למה כי הוט זה זבל!

הם משדרים ב50HZ כזה גרוע ש יס משדרים ב 360HZ שלא נדבר על זה שיש למישהו מסך רחב והוט פשוט אסון

פורסם
  • מחבר

לגבי ה"אין מידע", זו כנראה תקלה של הוט. בשביל מה יש שירות לקוחות?

ולגבי זה:

זה פיצ'ר של הממיר של הוט, שמאפשר לך להגביל על הערוצים בהם אתה מזפזפ (אתה יכול ליצור כמה רשימות כאלה). למיטב זכרוני אפשר לעבור בין הרשימות האלה באמצעות הכפתור הצהוב.

לא עשיתי שום הגבלות שכאלו.
פורסם
link=topic=220557.msg1932962#msg1932962 date=1164211795]

אני יגיד לכם למה כי הוט זה זבל!

הם משדרים ב50HZ כזה גרוע ש יס משדרים ב 360HZ שלא נדבר על זה שיש למישהו מסך רחב והוט פשוט אסון

אתה מודע לזה שאתה מבלבל את השכל נכון?

כי למה שאמרת אין שום בסיס, לא יודע מאיפה הוצאת את המספרים האלה

דבר שני, איכות שידור לא קשורה להרצים, היא קשורה לדחיסה ול-bitrate :screwy:

פורסם

לא עשיתי שום הגבלות שכאלו.

גם אני לא, אבל היו לי כאלה מוגדרות מראש. יכול להיות שמישהו (אתה או מישהו אחר בביתך) לחץ על הכפתור הצהוב.

בקיצור, תבדוק אם זה לא זה. לא עולה לך כלום :)

פורסם

עברו ליס :xyxthumbs:

פורסם

הוט לוקחת בסידרות

יס לוקחת בשרות (תקלות וכ'ו..)

פורסם
  • מחבר

שניצל,זה ב3 ממירים בבית.

מה שהכי מעצבן אותי זה שכל הממירים אצלי בבית ממש איטיים ולא תומכים בגרסה המהירה של הוט שמאפשרת ניווט מהיר יותר בין הערוצים ועוד מספר אפשרויות.

הטכנאים שהיו אצלי אמרו לי שהוט ביטלה את הגרסה הזו כי היא דפוקה,לא נראה לי ממש נכון.

איך זה אצלכם?

פורסם

באמת שאצל יס רואים יותר טוב (לי יש יס). לסבתא שלי יש הוט ורואים ממש גרוע יחסית ליס, הערוצים עוברים לאט ורואים פחות עמוק כזה לא יודע.

פורסם

אמא שלי רק עכשיו יצאה מיס ואנחנו עוברים להוט

מה באמת אין שידורים במסך רחב?

פורסם

כשהיינו מחוברים ליס, כמעט ולא ראיתי טלוויזיה.

כשעברנו להוט, הפסקתי בכלל לראות טלוויזיה.

אולי יש להם כמה תכנים נחמדים, אבל התקלות שיש עולות על העצבים מהר מאוד.

לפחות פעמיים ביום מפסיק להיות מידע לגביי התוכניות, ורק להוציא מהחשמל לכמה שניות פותר את הבעיה. תמיכה טכנית טוענת שאין פיתרון אחר, ואין מה לעשות.

הכי מרגיז כשהיה רגע המתח בסרט, ופתאום מופיעה הודעה על תקלה בין ההמיר לטלוויזיה :bash:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים