עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עד כמה הבדל באחוזים יהיה בין AMD Athlon XP 2000 לבין Intel Pentium 4 2.4B GHz?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

maCr0T: מהי המהירות של הליבה בXP24000 ?

SubX: מה באמת?!!?! (ציניות, לקשיי הבנה).

זה ברור, אבל אני רוצה לעשות את הבחירה הכי טובה מבחינת מעבד, אחר כך אני ארצה לעשות את הבחירוה הכי טובה ונבונה בקשר לכ.מ וכו'.

• תגובות 49
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ברור, אבל אני רוצה לעשות את הבחירה הכי טובה מבחינת מעבד, אחר כך אני ארצה לעשות את הבחירוה הכי טובה ונבונה בקשר לכ.מ וכו'.

מהירות השעון של ה2400+ הוא 2GHZ

פורסם

ההבדל קטן, השנוי המרכזי זה הליבה, תחליט כמה זה שווה לך, לדעתי זה לא ממש שווה.

the difference in overclocking is HUGH, the palomino core red lines at about 1.8Ghz, the ThoroughBred B core red lines at about 2.5Ghz, scary shit.

מהירות השעון של ה2400+ הוא 2GHZ

be accurate, it's 1933Mhz

פורסם
  • מחבר

BDB, אני משאר שאני לא הולך לעשות לזה OC רציני, אולי אני אעשה, אבל אחד לא רציני.

פורסם

that's my point, with a ThoroughBred B core you can easily get to about 2.3-2.4Ghz with stock voltage and stock HSF and stock multiplier, no need to unlock, unless you got a motherboard that can't even hit 166Mhz.

פורסם
  • מחבר

אז אתה חושב שזה שווה את ההבדל של ה500-600 ש"ח?

פורסם

התקציב משחק פה... אם התקציב שלך לא מוגבל לעוד 500ש"ח אז כן

פורסם

אני ממש לא חושב שזה מוצדק, 600 ש"ח בשביל 5% ביצועים וגם זה לא בטוח...

תשקיע את הכסף במשהו אחר, הארדיסק מהיר/גדול יותר כרטיס מסך טוב זיכרון, לא חסר, או שסתם תחסוך את הכסף ובעתיד תשתמש בו...

פורסם

לדעתי לא.

פורסם

אני ממש לא חושב שזה מוצדק, 600 ש"ח בשביל 5% ביצועים וגם זה לא בטוח...

תשקיע את הכסף במשהו אחר, הארדיסק מהיר/גדול יותר כרטיס מסך טוב זיכרון, לא חסר, או שסתם תחסוך את הכסף ובעתיד תשתמש בו...

יודע מה גם אני תומך בדעתך אני הייתי משקיע את הכסף לכץמסך יותר חזק או תוספת זכרון

פורסם

the point is that no one needs a CPU that fast, AXP 1600+ is enough. but if you still want something top of the line, then this is the best choise you can make, but only if you're going to overclock it. if you want something that will give you 200-300 points in 3Dmark 2001 without paying more than 200 NIS than go for the AXP 2000+. I'd go for the AXP 2400+ just for the fun of overclocking and breaking speed limits, but that's just me.

פורסם
  • מחבר

התקציב לא מוגבל, אבל אני רוצה לעשות קנייה חכמה, ולצערי אני די קמצן :|

פורסם

בוא נאני יגיד את זה ככה, BDB צודק מאה אחוז, ההפרש בין XP1600+ ל XP2000+ הוא כ 200 ש"ח ושווה מאד את הכסף, אבל יותר מזה יהיה ביזבוז, אני מניח שאתה משחק משחקים, ועדיף לך להשקיע את ה 600 ש"ח האלה ולשים אותם בכרטיס מסך יותר טוב, 600 זה יכול להיות קפיצה בין Ti4600 ל Radeon 9700 PRO...

וככה אתה תקבל פריימים הרבה יותר גבוהים, כי הכרטיס מסך הרבה יותר משפיע מהמעבד, אתה מבין את סוג החשיבה, קניה נכונה וחכמה..

פורסם

cheap and smart well then I think AXP 1600+ (~400NIS) overclocked to 1.75Ghz (~2200+) is the best fit, just hope you get a good stepping.

פורסם

הוא כבר אמר שהוא לא מתכנן לעשות OC כזה רציני, למרות שבקלות מאד אפשר להלעות XP 1600 ל 2000, השאלה היא האם הוא מוכן לנסות OC...

Its Up to You RaGe... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.