פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?
פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים אם אתה צריך את ה USB תחסוך אותו ותחבר ל PS/2, אחרת תטיל מטבע כי זה ממש לא חשוב.
פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים usb לא מהיר יותר או משהו?עכבר אפילו לא מנצל את קצב העברת הנתונים של ה PS2...אז הוא בטח לא צריך את הרוחב פס של ה USB...
פורסם 2002 בנובמבר 2722 שנים מחבר דרך אגב העכבר והא MX 500 ורציתי להגיד שיש לי XP ולא התקנתי את התוכנה שעם העכבר והגלגלת והכול עובד פרפקט במשחקים...תוכלו להסביר לי איך זה?
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים לגבי הגלגלת במשחקים הדיון הזה יעניין אותך לגבי אם לחבר לPS2 או USB בד"כ עכברים חוטיים חדשים מסוגלים להגיע לקצב ריענון של הסמן ל120הרץ- מה שגורם לסמן להראות חלק על המסך. חיבור USB מאפשר לעבוד בקצב ריענון גבוה , לעומת PS2 שבו קצב הריענון מגיע את 50הרץ ואז הסימן נראה פחות חלק. נתון לבחירתך , שם לב שחיבור עכבר בUSB על בורד ישן יותר יגרום לבעיות בתמיכה (אין עכבר בסביבה שהיא לא ווינודוס , כולל סייף מוד) עריכה : אופס , ערכתי אני רגיל למגה הרץ
פורסם 2002 בנובמבר 2922 שנים הגלגלת בעכברים של לוג'יטק מפסיקה לתפקד במשחקים לאחר התקנת הדרייברים הרשמיים של החברה.קיים פאץ' שמסדר את זה, אבל מסתבר שעם עכברים חדישים מתוצרת החברה, הבאג עדיין קיים.אז אותם משתמשים נאלצים לגשת להגדרות, לפני כל תחילת משחק ולהגדיר שהגלגלת תגלול 0 שורות בהעברה אחת במקום 3 (ברירת מחדל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.