עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס מסך AGP

Featured Replies

פורסם

חשבתי ללכת על ההמלצה שלכם ולקנות את ה

NVIDIA GeForce 7600GS

הבעיה היא שאני לא יודע אם הAGP שיש לי הוא *8 או לא. יש קובץ תמונה מצורף.

אם הספק שלי הוא 230, אמורה להתעורר איזו בעיה? יש עוד בעיות של תאימות שאני צריך לבדוק?

תודה,

ניר

פורסם

ניר,

שנה בבקשה את הכותרת שתכלול תקציב ואפיק (AGP\PCI-E?)

בגוף ההודעה רשום :

*מעבד

*לוח אם

*זכרון

*ספק

פורסם
  • מחבר

בבקשה-

intel celeron 2.4

992 MB (מחולק לשניים)

אין לי מושג איך אני בודק לגבי הלוח אם והספק.

האמת היא שעד אתמול לא ידעתי בכלל מה זה PCI-E ומה זה AGP, אבל אחרי כמה בדיקות התברר לי שהחיבור בלוח אם שלי הוא AGP. אני רק לא יודע איזה כרטיס להזמין (כפול שמונה, ארבע וכו'), ומה אני צריך לעשות או לבדוק כדי שלא יהיו התנגשויות מיותרות.

ניר

פורסם

בבקשה-

intel celeron 2.4

992 MB (מחולק לשניים)

אין לי מושג איך אני בודק לגבי הלוח אם והספק.

האמת היא שעד אתמול לא ידעתי בכלל מה זה PCI-E ומה זה AGP, אבל אחרי כמה בדיקות התברר לי שהחיבור בלוח אם שלי הוא AGP. אני רק לא יודע איזה כרטיס להזמין (כפול שמונה, ארבע וכו'), ומה אני צריך לעשות או לבדוק כדי שלא יהיו התנגשויות מיותרות.

ניר

קודם כל, ספק כוח של 230 וואט, אני בטוח זה הספק הרגיל הכי פשוט שקיבלת ע המחשב נכון? אז זה בערך יוצא לך איזה 200 וואט.... כמובן שהספק הזה מאוד מאוד גררוע.

הכרטיס שאתה תרצה לאפיק ה- AGP ידרוש תוספת כוח, יכול להיות אפילו שאין לספק שלך את הכבל הזה בכלל... (אולי יש רק אחד במזל וזה תפוס אבל לא נראה לי) אז כנראה שגם תכבל הנוסף בכדי לחבר לכרטיס אין לך וזאת בעיה גדולה.

דבר שני המערכת שלך די חלשה ולהוציא את המיטב מהכרטיס לא תוכל.

תצתרך להתפשר כבר על כרטיס זול יותר בסגנון 6600 רגיל או גי' טי

אבל שוב הכי חשבו שיש לך כבל נוסף למתח לכרטיס) אבל נראה לי זה כבר ישבור לך את הספק :smile1:

פורסם
  • מחבר

או קיי, הגיוני.

אז לא כל כך אכפת לי להתפשר, האמת היא ששיחקתי לפני כן בGTA SA על GEFORCE 440 MX, ודווקא היה בסדר (עלוב, אני יודע). אם יש המלצות לכרטיס שלא יתנגש לי עם בעיות של ספק, ושייתן לי תמורה סבירה, זה יהיה טוב.

ניר

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

למישהו יש המלצה לכרטיס מסך שלא יעשה לי בעיות עם הספק?

ניר

פורסם

אתה יכול לבדוק את החיבור שלך בעזרת תוכנה CPUZ136 יש שם את הכל ... אם יש לך חיבור של X8 תוכל להריץ כרטיסים מאד ישנים כמו FX לכל מיני או סדרות של רדאון 9 ...

לא משהו יותר גבוה מזה ...

[אני לא בטוח ש7 סירייס עולה על 8 ניראה לי רק על 16 וכנ"ל על X סירייס של ATI עולה רק 16 ..]

תבדוק

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

אתה יכול לבדוק את החיבור שלך בעזרת תוכנה CPUZ136 יש שם את הכל ... אם יש לך חיבור של X8 תוכל להריץ כרטיסים מאד ישנים כמו FX לכל מיני או סדרות של רדאון 9 ...

לא משהו יותר גבוה מזה ...

[אני לא בטוח ש7 סירייס עולה על 8 ניראה לי רק על 16 וכנ"ל על X סירייס של ATI עולה רק 16 ..]

תבדוק

יש לך טעות גדולה, כן סדרה 7 חופשי עולה על X8 וגם בלי בעיה על X4.

יש למשל 6600 ג'י טי שתומך ב X4 ו- X8 .

למשל יש את 7300 ג'י אס.... את ה 7800 שגם כן לאיי ג'י פי ונחשב להכי חזק שיש לאיי ג'י פי...

כן כמעט כל סוג של כרטיס ל PCI-E יש גם ל- AGP , אז נא לא להטעות פעם הבאה. :smile1:

כמו כן אני אסביר את ההבדל העיקר בין AGP ו- PCI-E , כל ההבדל הוא בכמות העברת המידע וזהו... וגם כן ל- AGP לכרטיסים החזקים כמו 6600 ג'י טי וכל אלו דורשים חיבור מתח נוסף... אבל זה כבר שטויות כי מכיוון שלוח אם שתומך ב- AGP מוסוגל לספק עד 75 וואט לכרטיס וזהו ולא יותר... והכרטיסים החזקים ל- AGP דורשים הרבה יותר בעומס.. אז פשוט לא רוצים שהלוח יתאמץ לספק 75 וואט מסכנים אז ישנו חיבו מתח נוסף.

למשל הינה ההבדל:

7800 ג'י אס יש לאחד מהם כבר לא זוכר תאמת את הדגם או ג'י טי או ג'י אס 7800 אבל לא משנה, למשל לחיבור AGP הכרטיס מעביר בערך 41 וחצי ג'יגה מידע בשנייה,

לעומת זאת הכרטיס של PCI-E יעביר בערך 55 או 60 ג'יגה בשנייה, נכון זה מספר מאוד גדול (לקחתי בכוונה כרטיסים חזקים) אבל זה ההבדל היחידי וכמו כן כרטיסים ל- PCI-E יותר זולים מ- AGP אז זהו זה הכל כעיקרון מה שאתה צריך לדעת... כמובן שיש עוד מידע וכמה הבדלים פה ושם שלא ממש משנים אם תקנה ל- X8 כרטיס או לחדש X16 תקבלו כמעט אותם ביצועים (תלוי בסג המחשב).

פורסם

בקיצורו של ת'ארד קח כרטיס מסידרה 9xxx

פורסם

בקיצורו של ת'ארד קח כרטיס מסידרה 9xxx

צודק :lol:

כן אפשר לחכות עוד קצת זמן אולי יצא סדרה 9XXX ל- AGP

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ל-

Radeon 9600/9800 על שלל גרסאותיהם, בהתאם לתקציב. 9600 פרו לפחות כרטיס טוב לחיבור זה ביחס למחיר\ביצועים.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון ל-

Radeon 9600/9800 על שלל גרסאותיהם, בהתאם לתקציב. 9600 פרו לפחות כרטיס טוב לחיבור זה ביחס למחיר\ביצועים.

אתה צודק אם הוא יקח 9880 פרו ויעשהל ו אפילו אובר קלוק בינוני הוא יקבל ביצועים חבל על הזמן..

אבל אם הוא באמת רוצה כבר משהו חזק ובתקציב לא כל כך גבוה אז שיקח את ה- 6600 ג'י טי ואז כבר יהיה ממש קטלני ועוד עם אובר קלקו... ואיי פשוט יאן מה לדבר בשבילו.

פורסם

צודק :lol:

כן אפשר לחכות עוד קצת זמן אולי יצא סדרה 9XXX ל- AGP

מסדרת Radeon

Duh!!!stupidme.gif

אתה צודק אם הוא יקח 9800 פרו ויעשהל ו אפילו אובר קלוק בינוני הוא יקבל ביצועים חבל על הזמן..

אבל אם הוא באמת רוצה כבר משהו חזק ובתקציב לא כל כך גבוה אז שיקח את ה- 6600 ג'י טי ואז כבר יהיה ממש קטלני ועוד עם אובר קלקו... ואיי פשוט יאן מה לדבר בשבילו.

אישית הייתי ממליץ לו למצוא איזה מעבד יד 2 2.4GHZ ומעלה (לא סלרון!!!) ואז הוא יוכל לדבר על כרטיס חזק יותר כמו 7600GS

פורסם

מסדרת Radeon

Duh!!!stupidme.gif

אישית הייתי ממליץ לו למצוא איזה מעבד יד 2 2.4GHZ ומעלה (לא סלרון!!!) ואז הוא יוכל לדבר על כרטיס חזק יותר כמו 7600GS

צודק 100% הכל תלוי במערכת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים