עבור לתוכן

טווח של מקלדת ועכבר אלחוטיים

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים. השימוש העיקרי יהיה הגברת והנמכת הווליום, עצירת הסרט וכדומה. אם זה לא עובד כשאני מכורבל במיטה, זה לא עוזר לי.

בדקתי הרבה דגמים, והמתאים ביותר שמצאתי היה TwinTouch Optical Office של genius. מעבר לעיצוב הנחמד, הוא בא עם 6 סוללות נטענות, והבסיס משמש כמטען ל-2 הנוספות, כך שתמיד אפשר להחליף במהירות.

אולם, לפי האתר של genius, הטווח הוא עד 5 רגל. שזה כלום. האם מישהו ניסה את הסט הזה ויכול להעיד על נכונות המידע? האם מישהו יכול להמליץ לי על סט בעל טווח גדול יותר (לפחות 4-5 מטרים, רצוי בסביבות 10, כדי לא להיות על הגבול)?

בכללי, התקציב הוא בסביבות עד 400 ש"ח (התפלאתי שהדגם של genius עולה הרבה פחות).

ובכלל, מישהו יכול להסביר מדוע הטווח כ"כ קצר, כאשר אותה טכנולוגיה נמצאת בשימוש בטלפונים אלחוטיים, ושם הטווח עולה על 20 מטרים בקלות? ???

תודה רבה מראש,

טל

פורסם

הייתי חוסך עלויות והולך על הדגם הבסיסי של מיקרוסופט ב 250 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שזה כמה שעולה גם ה-genius! רק שהוא יותר משוכלל! רק שאלת הטווח נשארה פתוחה.. האם לדעתכם זה יהיה לי שימושי?

תודה.

פורסם

אלא אם כן אתה ישן בבית קולנוע, אתה לא צריך 10 מטר. 4 מטר צריך להיות יותר ממספיק.

יש ללוג'יטק דגם יעודי למטרות האלה (אני מדבר רק על עכבר). תבדוק אותו.

לגבי מקלדת, אני יכול להגיד לך בצורה הפשוטה ביותר - אלחוטי לא מאוד שימושי לקולנוע ביתי, וזה לא כל כך הכרחי כמו שאתה נוטה לחשוב. ניתן להסתפק במקלדת חוטית פשוטה.

פורסם
  • מחבר

כאמור, 4 מטר היה יכול להיות נחמד למדי.

העניין הוא שבאתר של genious רשום 5 רגל, שזה רק קצת יותר ממטר וחצי! אם זה ככה, אז זה פשוט עסק מגוחך! ומעולם לא התנסיתי בציוד הקפי אלחוטי, ופשוט רציתי לדעת אם מניסיונכם הציוד שמיש או לא ממרחק של 3 או 4 מטר.

שוב תודה.

פורסם

העכבר שלי הG7 יכול לפעול מהמטבח לחדר שלי שזה יותר מ5 מטרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים