עבור לתוכן

מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - ABIT IT7?

Featured Replies

פורסם

מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7?

יכול להיות שלא יותר מ - 266?

אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?

פורסם

מהירות הזכרונות נקבעת ע"י ההגדרות בביוס.

כלומר שגם זכרונות הפועלים ב-333, 400, ואף מעל לכך יפעלו ללא בעיות.

אלו אותם מודולי זכרונות ואותה טכנולוגיה, אין שום סיבה שזיכרון DDR במהירות גבוהה לא יתאים.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הללוח זה לפני חודשיים ורציתי לחבר לו זכרונות DDR 333 של קינגסטון והמוכר בחנות אמר לי שהלוח לא תומך בזכרונות האלו.

אחרי שקניתי וחיברתי זכרונות 266 בדקתי בחוברת של הלוח וגם שם היה כתוב שהלוח תומך בזכרונות עד למהירות של 266.

אז מה? אפשר או אי אפשר לחבר זכרונות מהירים יותר - ואם כן אז איך?

ואם כתוב שהלוח תומך במהירות מסויימת מה יעזור לי אם אני אחבר זכרונות מהירים יותר? האם הם יתפקדו במהירות האמיתית שלהם או ב - 266?

בתודה מראש

פורסם

המידע לקוח מפה:

- Three 184-pin DIMM sockets support DDR SDRAM modules

- Supports up to 2 GB MAX. (64, 128, 256, 512MB DDR SDRAM)

- Supports unbuffered Non-ECC type DDR DIMMs

כלומר, הלוח תומך בזכרונות DDR, לא משנה באילו מהירויות. אם בחוברת של הלוח מצויין משהו בקשר למהירות הזכרונות, הרי מדובר על המהירות הרשמית של הזכרונות שהלוח הזה תומך בהם. כפי שאמרתי, את מהירות הזכרונות מכוונים דרך הביוס, כך שאם תשים מודול של 333 מגה הרץ, ודרך הביוס תכוון את מהירות הפעולה של הזכרונות ל-333, זה יפעל. מאה אחוז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים