עבור לתוכן

מחר אני מתגייס

Featured Replies

פורסם

אני מוכן לשמור לך על המחשב בזמן שלא תהיה ;D

פורסם
  • מחבר

בהצלחה, תהנה, אל תתעלם מאנשים כמו שאמרו לך כאן, כי זה מתכון בדוק לצרות.

תהיה ממושמע, ותהיה חייל טוב לפי מה שההגדרה שלך אומרת. תחזור בחתיכה אחת, ועם כנפ"ץ יפה (כנפי צניחה).

זה בסדר איש, אני בן-אדם ממושמע אני בדרך כלל עושה מה שאומרים לי (אולי זה נובע מתמימות אבל בכל זאת זה האופי שלי) ואני יודע מה זה קנפ"ץ, מה חשבת לעצמך שאני מתגייס לצנחנים ואני לא יודע מה זה קנפ"ץ ;)

בכל מקרה תודה לכולם ואם מישהו רוצה אני מוכר למכור את המעבד הפרוץ שלי לכל מי שהוא אוברקלוקר בדם...

היו 3.... :hi:

פורסם

אני יודע שאתה יודע... ולמה אתה מתעקש על ה-ק' בהתחלה?

פורסם

good luck and enjoy. =]

btw,I'm being dratfed in 17 days, don't know where yet, I wanted computers but I faild the exams, apperantly I don't know computers and programing well enough, unless you have joid this forum today or haven't seen my 12th grade C project, you know that's bullshit.

פורסם
  • מחבר

טוב, עכשיו אני יודע שאתה יודע שאני יודע....

וד"א כנפ"ץ, סורי על הטעות, תוקן.. ;)

פורסם

אם תיהיה ילד טוב אני יתן לך את הכנפי צניחה השחורות שלי (והמבין יבין)

פורסם

אגב, כנפי צניחה זה דבר שתשמור ותראה לנכדים שלך בבוא הזמן. לי יש כנפ"ץ, וציפור כזאתי עם כתר וכו וכו.

פורסם

נכון , אצלי הם ליד הכנפי עטלף שאני שומר למזכרת

פורסם

good luck and enjoy. =]

btw,I'm being dratfed in 17 days, don't know where yet, I wanted computers but I faild the exams, apperantly I don't know computers and programing well enough, unless you have joid this forum today or haven't seen my 12th grade C project, you know that's bullshit.

אין כזה דבר "מחשבים" בצבא... יש המון קורסים בנושא, ובכמה חילות. נכשלת במקום אחד? אין סיבה שלא תתקבל לאחר. אגב, אם לא התקבלת לקורס תכנות של ממר"ם, סביר להניח שתהיה מפעיל מערכות מחשב... תבדוק את הנושא. ואם יש לך ידע טוב בתכנות אתה בהחלט יכול לפנות לאיתור חמ"ן. אין לי את הטלפון שלהם אבל אני מניח שאם תתקשר לבקו"ם הם יתנו לך אותו. סביר להניח שיבקשו ממך קו"ח, המלצות ופירוט של פרוייקטים שעשית (ככה זה היה אצלי), אז תוודא שיש לך בהישג יד. חיל מודיעין, אגב, יכול למשוך אותך מאיפה שלא יהיה - בתנאי שאתה מספיק טוב.

בהצלחה!

פורסם

כל הכבוד אל תהיה כמו המשתמטים!

פורסם

בהצלחה !!

תיכנס בכמה ע....

תחזור בחתיכה אחת ;)

פורסם

בהצלחה ידידי...

תשמור על עצמך

פורסם

בהצלחה אחי!

צניחה חלקה, נחיתה רכה ושפשוף נעים !

פורסם
  • מחבר

תודה על התמיכה, ביום שני (2.12) יש לי גיבוש יחט"יות...

נקווה להתקבל למגל"ן, והשוס הגדול: אחרי הגיבוש יש לי רגילה של 10 ימים משישי עד ראשון הבא ואז אני אדע למה התקבלתי (אם התקבלתי) וגם מתחיליםאת הטירונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים