עבור לתוכן

לוח אם של אינל מול השאר. מה ולמה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן,

כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או....

אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם

ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות.

אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?)

האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד)

אשמח לקבל פרטים.

תודה :)

פורסם

כן, לדרישות שלך הלוחות של אינטל מצויינים

אם אתה לא מתעסק בOC בכלל , יהיה מיותר מאוד להשקיע בלוחות יקרים מבוססים 965 כמו DS3 או P5B

תלך על DP965LT של INTEL

נכון להיום , הוא הלוח מבוסס 965 הכי זול שנמכר בארץ

את ה300ש"ח שתחסוך תשקיע בזכרונות יותר מהירים , שם השיפור יהיה הרבה יותר דומיננטי ומורגש בשביל אחד שעובד בתוכנות גרפיקה

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה והתגובה המהירה בכלל.

עם זאתף עדיין הייתי רוצה להבין את ההבדלים בין לוחות אינטל ויצרנים אחרים.

האם הפיצ'רים של OC וגיימרים הם אלו שמבדילים בין לוחות האם?

האם מכל בחינה אחרת לא תהיה לי בעיה עם הלוח? BIOS ועדכונו בעתיד, יציבות, מהירות, אמינות, תאימות, הרחבה, וכל המינים?

אכן פזלתי לכיוון הP5B והDS3 או S3 של גקיגהבייט וזה בלי להבין הרבה.

האם הם מיועדים לOC? מה עם הABIT 9 או 9PRO? אותו כנ"ל וחבל על עודף הכסף?

אשמח ללמוד על ההבדלים ובלי קשר לקבל המלצות.

גרציה מיילה

פורסם

האם הפיצ'רים של OC וגיימרים הם אלו שמבדילים בין לוחות האם? בגיימינג אין שום הבדל בין הלוחות הנל . בקשר לOC , אי אפשר לעשות עם הINTEL . בנוסף לזה, לDS3 יש כבלים סגורים שאין בINTEL והבדל אחרון שעולה לי בראש זה שP5B והDS3 באים כBUNDLE , והINTEL בא כ OEM בשביל לחסוך במחיר.

בסה"כ , תיארת את המצב נכון מאוד , ההבדל הוא בפיצ'רים . ולפי הדרישות שלך שציינת מקודם , לא צריכה להיות לזה שום חשיבות בעולם בשבילך.

אם מכל בחינה אחרת לא תהיה לי בעיה עם הלוח? BIOS ועדכונו בעתיד, יציבות, מהירות, אמינות, תאימות, הרחבה, וכל המינים? מניסיון שלי עם האינטל הזה,הביוס שלו בסיסי מאוד אבל מצויין ונוח לעבודה . היציבות לא פחות טובה מDS3 או P5B . בקשר לאמינות , הלוחות של אינטל הם סוסי עבודה . מה גם שאם תיהיה לך בעיה כלשהי , האחריות בארץ (איסטרוניקס) מצויינת ומהירה ומאוד . בקשר לעידכונים של BIOS , תסיר דאגה מלבך . אין שום בעיות של תאימות.

אתה יכול לסמוך על מה שאני אומר לך , יש לי ניסיון אישי עם שלושת הלוחות המדוברים (כרגע הDS3 מורכב אצלי) .אני עונה לך באובייקטיביות מקסימלית.

ולסיכום, כמו שאמרתי לך כבר בתגובה הקודמת ,חבל על הכסף שלך . לDP965LT של INTEL יש את כל מה שאתה צריך ואף יותר . אל תתפס לגימיקים ולשטויות שמציאים הלוחות היקרים יותר , לשימוש בתוכנות גרפיקה ומשחקים אין לזה שום חשיבות.

את הכסף שתחסוך תוכל לתעל בצורה הרבה יותר חכמה , לדוגמא בזכרונות יותר מהירים או בבחירת ספק כוח יותר חזק ויציב.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים