עבור לתוכן

חשבתם שDX10 הוא הכי חדש? תחשבו שוב,קבלו את DX10.1

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאתם קופצים קצת קדימה. בקושי יש משחקים שתומכים ב-DX10 (בעצם, אין) ואתם כבר מתבאסים מזה שהכרטיס לא תומך ב-DX10.1?

דבר ראשון, מי אמר שבכלל יש הבדל גדול?

דבר שני, מי אמר שתראו בשנתיים הקרובות משהו שינצל DX10.1 וייראה גרוע עם DX10?

ואגב, לגבי התמונה, וואווו :xyxthumbs:

גם FS X תומך DX10 הוא יצא מזמן

פורסם

גם FS X תומך DX10 הוא יצא מזמן

FSX לא תומך עדיין DX10. יש הדמייה של DX10 אבל המשחק עמצו בנוי ל DX9 וכעת כולם מחכים לעדכון ל DX10 (ואני ביניהם).

פורסם

אז כול מי שקנה את הGF8800GTX נדפק?!

Not cool... :nono:

פורסם

^^^

זה נדפק אבל לא כל כך לפי דעתי

כי עד שיצאו ממש הרבה משחקים שתומכים ב-DX10 ייקח עוד זמן ואז גם ה-R600 יוצא עוד מעט ואז יירדו המחירים של 8800 עוד יותר

אז לפי דעתי כל מי שקנה את ה-8800 יה צריך לחכות עוד זמן

פורסם

מבחינתי זה סבבה, בכל מקרה הכרטיס מסך הבא שתכננתי הוא לאזור תחילת 2008 ככה, אני מקווה שעד אז יצאו הדורות הבאים של DX10.... :P

ומה אתם כל כך מופתעים?

לא היה לנו DX9A DX9B וDX9C?

אז גם פה יהיה לנו מצב דומה....

זה עדיין לא אומר ש8800GTX לא יוכל להריץ משחקי DX10.1 כמו גדול, קחו דוגמה את ה9700PRO שהיה מבוסס DX9A....

פורסם

אף אחד לא נדפק, אפילו לא קרוב.

פשוט מכריזים על שיפור ה DX הנוחכי, זה הכל.

זה שG80 לא תומכים בהם זה כבר משהו אחר, לא חושב שנראה את התמיכה ב DX10.1 בשנה-שנה וחצי הקרובות.

פורסם

הבעיה המרכזית של 8800gf היא המחיר, וכל עוד הוא לבד בזירה לא נראה שינוי לטובה בקרוב.

תקראו פה ותבינו למה?

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35873

פורסם

עכשיו יהיה G90 ל-DX10.1 ? >:(

;D

פורסם

זה מזכיר את הימים של הגיפורס 3 TI שעלה הון ותמך DX8 ומייד בזמן קצר מאוד יצא הגיפורס 4 TI שתמכו ב 8.1 ועלו פחות ונתנו יותר אפילו ה TI4200 עלה פחות ונתן יותר ותמך ב dx 8.1 לעומת הTI500 של אסוס ההיסטוריה חוזרת על עצמה מדובר בתרגיל שיווקי שהצליח מאוד בעבר.

כדי להוציא תוך זמן קצר סידרת כרטיסים חדשה שתיתמוך ב 10.1 ותישרוד הרבה יותר זמן.

ובנתיים הם יעשו מכה של כסף על ה DX10 !

דן

פורסם

כל עוד לא מדובר בAPI חדש אני לא ממש מבין מה כל המהומה...ההבדל הגדול היה בין DX9 לגירסאותיה וDX 10 הוא שההבדל הגדול מבוסס גם פיזית על הכרטיסים בארכיקטורה שונה לגמרי מDX9 ומצריך באמת שידרוג כדי להנות ממשחקי הדור החדש...DX10.1 בין כך או כך היה יוצא עם הזמן וגם מן הסתם נראה עוד שידרוגים ואין זה אומר שמי שקנה G80 נדפק, אולי יחווה פחות אבל אני חושב שכאשר מדובר באותן API אין יותר מימה לחשוש וגם יש מצב שהוא יתמוך בשידרוג לא? ריענון דרייברים?

פורסם

^^^^^

הייתי מהמר שזה נכון.

פורסם

האם יש למישהו ספק שלא ייצא DX-10.2 ? , בטוח שייצא !

כל דבר במחשבים מתיישן מהר !

אבל בכל מקרה עדיין הכרטיסים מהסדרה 8800 הם הכי מתקדמים שיש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים