פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים שלום למישהו יש פה שעון?כן לי יש בטח גם לחלקכם יש שעון אז הגיע הזמן לחשוף אתם , אפשר להוסיף תמונה לי י יש שעון casio gshock g 2400 בקרובאני רוצה להחליף לשון אנלוגי הרבה זמן הוא נמצא אצלי עלה לי 75 יורו!
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים ועוד איזה שעון........... G-Shock 930DA150 דולר טהור בזמנו[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מעניין לדעת כמה באמת הולכים עדיין עם שעוןאני מאמין שהאחזוים ירדו דרסטית בשנים האחרונות(לכולם יש פלאפונים)אישית אני בלי שעון לפחות איזה 6-7 שנים.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מעניין לדעת כמה באמת הולכים עדיין עם שעוןאני מאמין שהאחזוים ירדו דרסטית בשנים האחרונות(לכולם יש פלאפונים)אישית אני בלי שעון לפחות איזה 6-7 שנים.כנ"ל אני גם לא אוהב ללבוש שעון על היד, אבל אם צריך אני ישים
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים ^^ כנ"ל ועוד איזה שעון........... G-Shock 930DA 150 דולר טהור בזמנו מה ה **מהירות שעון** שלו? (בסטוק הכוונה)
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מעניין לדעת כמה באמת הולכים עדיין עם שעוןאני מאמין שהאחזוים ירדו דרסטית בשנים האחרונות(לכולם יש פלאפונים)צודק בהחלט.... מאז הפלאפון השעונים התחילו להיכחד.שעון אחרון שהיה לי, היה G-Shock בן 10, שהיה רק שימושי בצבא.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים צודק בהחלט.... מאז הפלאפון השעונים התחילו להיכחד.שעון אחרון שהיה לי, היה G-Shock בן 10, שהיה רק שימושי בצבא.נראה לי אתה קצת מגזים. שעון ימשיכו ללבוש בעיקר כי זה אביזר מאד פונקציונלי ונוח.וגם כי זה סמל סטטוס לא קטן!ואני מסתובב אם CASIO DW-6900 פשוט בעבודה וביום יום!ולפעמים עונד את ה SEIKO SQ 50.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים זה השעון הנוכחי שקניתי לא מזמן (מעבר ראשוני שלי לאנלוגי לאחר שנים של דיגיטלי בקסיו למיניהם)
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים לי יש את זה אפילו שאני מת להחליף...http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=15506
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים היה לי G-Shock לכמה שנים ושניגמרה הבטריה לא החלפתי אותהסך הכל השעון מצוין אבל אחרי שלא ידעתי איך יחליפו לי תבטריה ושהנגד מים ישמר שמתי אותו במגירה ויתרגלתי לשעון בפאלפון וכמו שאמרו היום שעון מיותר להרבה אנשים עדין אנשים יקנו שעונים כתכשיט או אנשים שחיבים לדיק כל הזמן וכו יקנו שעוןאבל לרוב האנשים מספיק פאלפון לדעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.