עבור לתוכן

הודעת שגיאה SYSTEM HALTED

Featured Replies

פורסם

הודעות השגיאה SYSTEM HALTED משהו כזה לא זוכר בדיוק את השם שלה. הופיעה לי במחשב לפני כחודש. והיא הופיעה לי בתדירות מאוד גבוהה.

אז פשוט הוצאתי את הכרטיס קול שהיה מותקן אצלי כי חשדתי בו והבעיה נפתרה. אחרי כשבוע הבעיה חזרה לי עוד הפעם. אבל הפעם זה קרה לי רק אחרי שהמחשב נח אחרי הרבה זמן כיום שלם ואז אני מכבה ומדליק אותו מחדש והמחשב עולה חלק. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 4 5 שעות אני לא רואה את הודעת השגיאה.

הודעת שגיאה מופיעה בשלב לפני טעינת הווינדוס. ולפני ההודעה אני רואה מסך כחול.

יש לי לוח של אינטל מלפני כשלוש שנים. עם זיכרון RDRAM. מה יכול להיות הפתרון? תודה.

פורסם

ממליץ לך לבדוק, מה שלום הדיסק הכשיח שלך.

נתקלתי בהמון מקרים שבהם זאת היתה הבעיה (9 שנים טכנאי מחשבים ).

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יכול לבדוק אותו? יש תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק שדרכם אפשר לבדוק?

פורסם

ואיך אני יכול לבדוק אותו? יש תוכנות שמעמיסות על ההארדיסק שדרכם אפשר לבדוק?

בדיקה הכי טובה - להחליף (אפילו במשהו ישן, אבל בטוח תקין) ולנסות להריץ מחשב איתו.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי הארדיסק ישן בנמצא... איך אפשר לדעת אם ההארדיסק הוא זה שעושה את הבעיות בעוד דרך חוץ מלהחליף הארדיסק?

פורסם

הבעיה היא שאין לי הארדיסק ישן בנמצא... איך אפשר לדעת אם ההארדיסק הוא זה שעושה את הבעיות בעוד דרך חוץ מלהחליף הארדיסק?

כל התוכנות לבדיקה למיניהם לא יתנו לך אף-פעם משהו מדויק, כי הן מסתמכות על ממצאים של מערכת ההפעלה.

WINDOWS עלה-בשביל התוכנה מחשב תקין.

דבר יחיד שיכול לתת איזושהי אינדיקציה-תוכנה שיודעת לקרוא מ S.M.A.R.T.

וגם זה לא מדויק, כי דיסק כשיח הוא חלק מכני, ואם יש משהו שמפריע לו פיזית, אבל ברגע זה הדבר (חתיכת אבק למשל) לא מפריע לו, יעבוד תקין, עד ש.... :kopfpatsch:

אבל אל תתיחס למה שאני אומר כ 100% !!! בלי בדיקה נורמלית (לא על ידי תוכנות) אי אפשר להיות סגור .

פורסם
  • מחבר

הבנתי. תודה לך. אני אנסה להשיג הארדיסק ישן שעובד ואבדוק את זה.

פורסם

הבנתי. תודה לך. אני אנסה להשיג הארדיסק ישן שעובד ואבדוק את זה.

אם זה לא הארדיסק - תמשיך בדרך שלילה, עד שלא תגיע לבעיה, וכמובן, לפתרון.

בהצלחה, שמחתי לעזור :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים