עבור לתוכן

Abit IT7-MAX2,P4 2.53,Corsair 3000C2-מסוכן או מצויין?

Featured Replies

פורסם
לא, אל תמליץ לו על 3 כי לא יהיה לו שום יתרון איתו, כבר עדיף להשקיע את ה3000 שקל הפרש בכרטיס מסך טוב יוצר\ציוד היקפי.

Anti virus, אתה שם לב כמה שאתה קנאי?

אתה כבר אומר לי לא להמליץ על 3? ואם יש לו כסף? הרי הגרפים מראים בחלק מן המקרים שיפור עצום ובחלק פשוט שיפור. כן, הוא כן ירגיש בהבדל. אם לא השנה עוד שנה, אבל הוא ירגיש. יש לו, ואם הוא יכול, הוא יכול לקנות את זה. וההודעה הזאת לא הייתה בנושא כרטיסי מסך אז אל תערבב.

פורסם

קנאי? ממש לא, אני שמח בחלקי- אם מישהו יש כסף, שיקנה מה שהוא יכול להרשות לעצמו, גם אנשים שיש להם תקציב לא צריכים לזרוק אותו סתם לפי מצבי הרוח שלך.

הגרפים לא מראים בשום מקרה שיפור עצום ויהיה לו צורך בHT רק אם הוא מתכנן לקודד\להריץ אפיקלציות מסויימות ברקע בעת משחק למשל, אז בסדר, הFPS יהיה 35 במקום 30, עדיין קצב מזעזע..ככה שאין לHT שימוש מעשי.

נקוד הלמחשבה בשבילך, נניח שכן יש לו כסף, למה שלא ייקנה עכשיו 2.26 למשל וב3000 הנותרים יקנה 2.4B עם FSB של 800 מה"צ עוד חצי שנה בערך, ובחציש נה שלאחר מכן ישדרג לפרסקוט (לוח+מעבד)? הרבה יותר הגיוני.

פורסם

כי יש לו כסף עכשיו...

ואתה לא באמת חושב שאינטל תשקיע שוב במעבדים "חלשים" כמו 2.4.

פורסם

אינ לא אמור לחשוב, זה מפיע בROOADMAP של אינטל..יצאו נורת'ודדים במהיריות נמוכות עם באס של 800 וHT (למרותש זה בכלל לא עקרוני..).

פורסם

אף אחד לא דיבר על 2.4. אבל אולי אתה צודק. אבל נראה לי מוזר שגם עוד חצי שנה שוק המעבדים בעצם ההתקדמות היחידה תיהיה בבאס ועוד כמה פיצ'רים.

פורסם

כנראה אינטל הבינו משהו שאתה ידידי לא הבנת באס גבוה לדעתי עדיף על עוד גיגהרץ פחות גיגהרץ שבכל מקרה לדעתי מעבד בסיסי של אינטל\AMD מספיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים