עבור לתוכן

Abit IT7-MAX2,P4 2.53,Corsair 3000C2-מסוכן או מצויין?

Featured Replies

פורסם

מה תגיד על השילוב הזה?

got better?

(סליחה אם זה נשמע מעליב - אבל אני באמת רוצה לדעת)

פורסם

לדעתי- סתם בזבזני.

לוח- למה לקחת את הIT7-2 כשהIT7 נמכר ב450 שקל פחות? הUT7-2 לא מביא כלום חדש חוץ מPS\2 שגם לא נחוץ ב99% מהמקרים (וגם אם כן, אתה יכול לקנות קונברטור ב20 ש"ח).

מעבד- כנ"ל, הייתי הולך דווקא על 1.8A\2.26B\2.4B- מכפלות נמוכות יותר, ע"י הריצה של הזיכרון בacync תוכל להגיע לרוחב פס גדול יותר, ע"י כך לביצועים טובים יותר- לעומת ה2.53B שיגיע לאותה מהירות, אבל עקב המכפלה הגבוהה יותר- FSB נמוך יותר, משמע יהיו ביצועים נמוכים מעט.

אפשר גם לחסוך 300 שקל לפחות וגם לקבל ביצועים טובים יור, אז למה לא?

זיכרון- לא הייתי הולך על הXMS3000 פשוט בגלל שהוא מגיע עם צ'יפים שלא יעמדו במהירויות גבוהות, יש בPCH בלבד כרגע זיכרונות של WINBOND (PC3200) שהם מעולים, לך עליהם..גם זולים משמעותית כמובן.

פורסם

אכן שילוב מצויין. Anti_Virus מקנא בך, אל תשים לב.

אם אתה רוצה יותר טוב תמיד אפשר לקחת מעבד פנטיום 4 3.06GHz החדש... ;)

אבל עדיין זה שילוב קטלני.

פורסם

מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7?

יכול להיות שלא יותר מ - 266?

פורסם

מקנא? מקנא במה? שוב, כנראה שגם להמליץ על דברים אתה לא יודע, ככה שבמקרה שאתה לא יודע- פשוט אל תגיב, אולי תציל ככה טיפה מהכבוד שלך..

פורסם

ibrow, STFU

אתה עוד ממליץ לו לקחת מעבד עוד יותר ביזבוז? הוא לא ישים לב להבדל בין ה2.26 (ההמלצה שלי כאן) לבין ה3.06 וזה עוד תוספת כסף עצומה, תלך על ה2.26, יחסית למעבד אינטל יש לו יחס עלות\תועלת טוב למדי.

זיכרון, הcorsair מעולה, גם הוינבונד.

אם אתה OC'ER מאוד רציני כן תלך על הIT7-2 אם לא, הIT7 מעולה.

פורסם

שוב,

הIT7-2 והIT7 זהים לחלוטין במעגל המתח שלהם ובתכנון הלוח עצמו,

ככה שבOC אין הבדל, ההבדל היחידי הוא PS\2 (אפשר לקנות קונברטור ב220 שקל אם אין לך מקלדת\עכבר USB) ובקר הSATA שאין לו שימוש כרגע ובעתיד בקר פשוט כזה יעלה 150-200 משקל- ככה שלהוסיף 450 שקל לא כדאי.

אם אתה רוצה כבר לקנות לוח שייתן לך הבדל שתוכל להרגיש, קח את הIT7-2 v2 שמגיע מבוסס על הI845PE עם מעגל מתח חדש לגמרי שמעניק שיפור נחמד, עליו שווה לשלם, א על שני פורטי PS\2.

זיכרון, הקורסאיר 3000 שבארץ מגיע עם הצ'יפים בגסאת ה"D,מבית סמסונג, שיגיעו במקרה הטוב ל180, לעומת זאת הווינבונד מגיעים ל220 + (ע"י שימוש בראטיו ה3:4, הזיכרון רץ ב25% יור מהר מאשר המעבד..ככה שכשתהיה בFSB של 150 למשל, הזיכרון ירץ ב200), ככה שאת הווינבונד משתלם יותר לקנות.

תתחדש.

פורסם

במקום לקנות max2 למה לא לקנות

pc3500?

הרבה יותר משתלם, במיוחד (או רק) לOC

פורסם

למה כן? ה3500 של קורסאיר מגיעים עם הצ'יפים של ווינבונד שמגיעים בדגם ה3200 שלהם, ככה שאין טעם להוסיף אתם את הכסף לאותם הצ'יפים בדיוק.

פורסם
ibrow, STFU

אתה עוד ממליץ לו לקחת מעבד עוד יותר ביזבוז? הוא לא ישים לב להבדל בין ה2.26 (ההמלצה שלי כאן) לבין ה3.06 וזה עוד תוספת כסף עצומה, תלך על ה2.26, יחסית למעבד אינטל יש לו יחס עלות\תועלת טוב למדי.

קודם כל, מנהל מקלל? לפטר.

דבר שני הוא שאל מה יותר טוב...... לא אמרתי שהוא חייב לקנות את ה3GHz.

פורסם

או קיי, נניח שזה מה שהוא שאל.

מה לדעתך יותר טוב, לוח שמביא בדיוק אותוד בר רק עם PS\2 וSATA(שקנייה שלב קר נפרד וקונברטור תעלה 200 שקל) ב 450שקל יותר וזיכרון שיגיע ל40 מה"צ פחות? זה יותר טוב לדעתך?

פורסם
ibrow, STFU

קודם כל, מנהל מקלל? לפטר.

דבר שני הוא שאל מה יותר טוב...... לא אמרתי שהוא חייב לקנות את ה3GHz.

לא מקלל, אומר לך לשתוק.

אתה בתור משתמש ותיק באתר אמור לדעת לתקן גם אנשים, אם מישהו אומר שהוא רוצה את ה2.53 ואתה יודע שההבדל בינו לבין ה2.26 הוא אפסי ובOC ה2.26 יותר טוב תגיד לו את זה ולא תגיד לו לקנות גם את ה3.

פורסם

בתור משתמש וותיק אתה צריך לדעת להיות מעודכן לפני הודעה שאתה כותב. כלומר לא להמליץ על 2.26 כשהוא כבר לא נמכר, מוכרים בארץ רק את 2.4 כי הם עולים אותו הדבר.

אגב נראה שלא חסר לו כסף והוא שאל אם יש משהו יותר טוב, למה שאני לא אמליץ לו על 3 אם הוא יכול? כי אתה תקנא בו?...

פורסם

2.26 כן נמכר, וגם אם לא- 2.4B יהיה עדיף..אני אישית הייתי בכלל לוקח 1.8A וחסוך כסף, הם מגיעים לתוצאות ממש טובות בסדרת הייצור האחרונות.

לא, אל תמליץ לו על 3 כי לא יהיה לו שום יתרון איתו, כבר עדיף להשקיע את ה3000 שקל הפרש בכרטיס מסך טוב יוצר\ציוד היקפי.

פורסם

בתור משתמש וותיק אתה צריך לדעת להיות מעודכן לפני הודעה שאתה כותב. כלומר לא להמליץ על 2.26 כשהוא כבר לא נמכר, מוכרים בארץ רק את 2.4 כי הם עולים אותו הדבר.

אגב נראה שלא חסר לו כסף והוא שאל אם יש משהו יותר טוב, למה שאני לא אמליץ לו על 3 אם הוא יכול? כי אתה תקנא בו?...

כן אני מקנא, כל חיי אני פשוט משוטט בפורום ומקנא באנשים שמבזבזים כסף על דברים שהם לא ישימו לב עליהם בכלל ולא יהיה להם שום שימוש בו. ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים