עבור לתוכן

ציון 3dmark 2001 לא נראה לי המספר .... או שכן ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

המפרט שלי הוא כנ"ל :

p3 1000

512 ram

samsung

asus cusl 2

leadtek ti4200 128mb

winxp sp1

וכמה קשיחים שונים ,די וי די , וכל הפיצ"עפקס ...

בכל אופן ... איך שהרכבתי את הכרטיס הייתי חייב לעשות לעצמי את הבדיקה ... (לפני זה היה לי כרטיס עלוב ביותר - gf2 32mb מהפשוטים ביותר - קיבלתי ציון של פחות מ 1000 שתבינו)

בכל אופן ... אחרי הבדיקה וללא טוויקינג כלשהוא ...אוברקלוקינג לכרטיס\מעבד או כל דבר אחר ... קיבלתי ציון של קצת פחות מ6000

זה הגיוני ? זה בסדר ?

אשמח לשמוע ציונים של מערכות דומות ...

פורסם

נשמע די הגיוני

פורסם

הגיוני ביותר

תחפש ב-ORB של 3DMARK מערכת כמו שלך

פורסם

נשמע די הגיוני

כן גם לי...

לי עם ה r8500LE קיבלתי כמעט 5000 (48XX) אז נראה לי הגיוני...

פורסם

בהתחשב בכך אני מקבל 7700~ עם מעבד דיורון 945Mhz על 6.5*145,ושהכרטיס נמצא באוברקלוק של 275/275, ושלפני האוברקלוקינג בכלל הייתי מקבל 6500~ אני יכול לומר לך שהתוצאה שלך נמוכה יחסית למערכת.

פורסם

אולי תנסה דרייברים אחרים ?

איזה אתה משתמש?

יש לך VIA4IN1 מותקן ? אם לא תתקין, זה ישפר קצת

תוודא גם בדרייברים שכל ההגדרות שמשפרות איכות תמונה מכובות

לדוגמא 'mipmap level; best -performance-,VSYNC,AA,

וכל שאר הזבל.. ;) זה ישפר לך מעט את התוצאה.

עריכה - ולגבי הפחות מאלף, אני הצלחתי להוציא 234 נקודות שלמות עם הוודו 3000 ז"ל שלי ;D

פורסם

יש לך VIA4IN1 מותקן ? אם לא תתקין, זה ישפר קצת

גאוני, להתקין את ה VIA 4in1 ל צ'יפסט של אינטל :)

אני מכיר כמה שקיבלו את הודעת השגיאה ההגיונית כשניסו את זה אבל התעקשו בכל מקרה וכמובן שכל הסיפור נגמר בפירמוט מלא.

פורסם

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:bash: :bash: :bash::kopfpatsch:

היה מאוחר, לא שמתי לב :-[ :nixweiss:

פורסם

גם לדעתי זה נמוך למדי...

על איזו מערכת אתה? אתה מריץ את התוכנה כשתוכנות כבדות מכובות? לסגור פרוססים שפועלים בדיפולט בווינדוס ממש שיפר לי את התוצאה.

גם המעבר ל-XP תרם, אין לי מושג למה.

פורסם
  • מחבר

thorn ... אני כנראה נראה לך כמו איזה חובבן ... בכל אופן ... הרצתי 3dmark כשהכל מכובה כמובן ... חוץ מכמה דברים קטנים כמו אנטיוירוס ווינפוקס , איי סי קיו ... בכל אופן ... המערכת שלי ... כתבתי כשפתחתי את הת'רד .... וכתבתי שיש לי איקספי .....

גם כתבתי שיש לי כמה דיסקים קשיחים ... יכול להיות שזה מאט את המערכת ... ז"א ערבוב של כלמיני קשיחים והוא מנסה לקרוא מכלמיני מקומות או משהו ?

יכול להיות באמת שלא כל האופציות המיוחדות ב3dmark לא מכובות ... אני אבדוק את זה ....

תודה לכם בכל אופן :)

טל

פורסם

האמת שזה ממש נמוך, אני קיבלתי 7064, בפעם האחרונה שבדקתי, עם בדיוק אותה מערכת! לינק להשוואה...

פורסם

אני מצטער שזה הרושם שנוצר, כי אני כלל וכלל לא מתייחס אליך כאל חובבן, פשוט לא ראיתי סיבה מסויימת לניקוד הנמוך שלך ורציתי להיות בטוח שזה לא זה...

אגב, לא אנטיוירוס ולא איסיקיו הם דברים קטנים, האיסיקיו תופס כמות נכבדת, והאנטיוירוס מאט כל תוכנה שהוא מפעיל.

עריכה: יש לך כמה הארדיסקים מחוברים? נסה לשים את הפייג' פייל לא על ההארדיסק של המערכת. אצלי זה עשה פלאים.

ואם כבר עשית את זה ואתה חושב שאני חושב שאתה חובבן, אני מתנצל מעומק ליבי, אני מתכוון רק לטוב ;D

פורסם

עם כזאת כמות של זיכרון (512) אני לא רואה שום סיבה ל-Pagefile, אצלי אישית ביטלתי אותו ברגע שקיבלתי 512 מגה זכרון, ואגב המערכת מאז טסה!

פורסם

מוזר מאוד, כשאני ביטלתי את הפייג' פייל המערכת קירטעה, וגם לי יש 512.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים