עבור לתוכן

שיפור טמפ' תוצאות oc ו-Aquamark3D. תנו את דעותכם.

Featured Replies

פורסם

כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי.

קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו.

שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות.

אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34.

המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה.

המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan.

עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc.

תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז,

ירון :yelclap:

פורסם

טמפרטורות טובות מאוד

פורסם
  • מחבר

100% יציבות !

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה יכול להגיע להרבה יותר למה אתה למנצל את היכולות של המעבד עד הסוף???

פורסם
  • מחבר

לאט לאט אחי.

"את רומא לא בנו ביום אחד..."

פורסם

כן לא צריך כל כך למהר

אם תמהר יכול להיות שתשכח להעלות מתחים או משהו כזה ואז תוכל להרוס תמעבד

פורסם
  • מחבר

גם נכון. אבל אחרי כל מהלך שאני עושה אני מבצע בדיקות יציבות של המעבד.

דרך אגב איך התוצה של הAquamark3D ?

בלי oc לכרטיס מסך.

פורסם

כרגע סיימתי להרכיב את ה6920 החדש שלי.

קודם כל אני רוצה להגיד שהמארז ממש יפה יותר מבתמונות והוא שווה את ה350 שקל ששמתי עליו.

שמתי Tunderblade במקום המאורר הרגיל שבא עם הנינג'ה ואני רוצה להגיד שהדבר הזה הוריד לי קרוב ל10 מעלות.

אם היה לי 32 מעלות במנוחה אני עכשיו על 22 מעלות במנוחה שנראה לי שזאת בעצם טמפ' החדר. במאמץ הייתי מגיע ל40 עכשיו הוא לא עובר את ה34.

המארז עצמו מקורר ע"י שתי מאוררים 120mm. אחד שהיה לי על הנינג'ה מדימה ואחד שבא עם המארז מאחורה.

המאוררים עצמם ממש שקטים חוץ מהThunderblade שהוא קצת רועש אבל אני שולט עליו עם Speed Fan.

עכשיו שהטמפ' צנחו להן אני מבטיח לעלות השגים חדשים של oc.

תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי עם המארז,

ירון :yelclap:

מה זה Tunderblade תן לינק,כמה עולה והאם מדובר על רק אחד ששמת על הנינגה ? ומה קצב הסיבובים שלו ?

פורסם

הנה המאוורר המדובר - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11428

אני בעצמי קונה עוד מעט שניים כאלה ל - 6919 שלי, מאווררים יפים, חזקים ושקטים יחסית (נשמעים אבל שקטים).

פורסם

תוצאות יפות מאוד! :xyxthumbs:

ד"א, SPI32M לא מראה על יציבות מוחלטת, לבדיקת יציבות תריץ ORTHOS שהוא בעצם 2 מערכי PRIME שרצים במקביל.

http://sp2004.fre3.com/beta/orthos_exe_20060420.cab

8 שעות לפחות כדי "להכריז" על יציבות.

אני אישית עובד עם המעבד שלי 24/7 על 3200mhz@1.3250v והרצתי 16 שעות (ועשר דקות :P) את ORTHOS כדי להיות בטוח ביציבות המחשב.

פורסם

תוצאות יפות מאוד! :xyxthumbs:

ד"א, SPI32M לא מראה על יציבות מוחלטת, לבדיקת יציבות תריץ ORTHOS שהוא בעצם 2 מערכי PRIME שרצים במקביל.

http://sp2004.fre3.com/beta/orthos_exe_20060420.cab

8 שעות לפחות כדי "להכריז" על יציבות.

אני אישית עובד עם המעבד שלי 24/7 על 3200mhz@1.3250v והרצתי 16 שעות (ועשר דקות :P) את ORTHOS כדי להיות בטוח ביציבות המחשב.

תעשה בדיקה אם אתה יורד בציון ב - 3DMARK05 עם מתח כל כך נמוך למעבד,אני גם הורדתי את המתח כמוך 1.325 והתוצאה ירדה לי דרסטית.

פורסם

הכל תקין...

סביר מאוד להניח שאם המעבד היה "מחרטט" ב3DMARK הוא לא היה עובר 16 שעות של פריים...

פורסם
  • מחבר

ברק, בתוכנה שנתת לי קישור להורדה שלה יש כמה אפשרויות של בדיקה.

איזה מהן לעשות ?

משום מה ה3Dmark מפיל לי את המחשב מתי שהוא עובד לרזולציה של 800-600 או 640-480.

פורסם

ברק, בתוכנה שנתת לי קישור להורדה שלה יש כמה אפשרויות של בדיקה.

איזה מהן לעשות ?

משום מה ה3Dmark מפיל לי את המחשב מתי שהוא עובד לרזולציה של 800-600 או 640-480.

תעשה את הבדיקה שנקראת BLEND ותן לה לרוץ מינימום 4 שעות והכי עדיף שהיא תרוץ איזה לילה שלם משהו כמו 8-12 שעות כדי להיות בטוח שהכל יציב,בנוסף תעקוב אחר הטמפרטורה של המעבד כי בבדיקה שתי הליבות יהיו על 100% כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי תודה. אני אעשה את זה היום הלילה.

לבינתיים שתי תמונות של המארז והמערכת מורכבת.

*תוצאת ה3DMark05 היא 8006 בלי oc לכרטיס מסך. איך זה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים