פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים איזה סיבוךאפילו אני שמבין בOC הייתי צריך לקרוא את זה פעמיים כדי להבין כע באמת די סיבכתי את העיניינים אבל בעיקרון מה שרשמתי נכון חח
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר ברוב המדריכים שקראתי אומרים שיחס אחד לאחד של הזכרונות ומעבד זה הכי מהיר, וחוצמזה הזכרונות שלי עומדים בזה והמעבד מגיע כבר ל50 מעלות שזה קצת גבוה, ולהתעסק עם המתחים מפחיד אותי אתם בטוחים שכדאי לי לעשות 5:4? עכשיו הרצתי PRIME95 פעמיים בדיקה BLENDED ל6 שעות כל בדיקה וזה עבר בשלום
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים ברוב המדריכים שקראתי אומרים שיחס אחד לאחד של הזכרונות ומעבד זה הכי מהיר,גם אם תעשה 4:5 הוא יכול לעבוד ב1:1 בוא נגיד שיש לך 800MHZ ותעשה להם מחלקים אז זה יהיה 640MHZ (הרי 800 חלקי 5 כפול 4 שווה 640)ואז ממשיך להעלות את הבאס עד שהזיכורנות יגיעו שוב ל800MHZ וזה יהיה שוב יחס של 1:1
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר אבל אם יהיה יחס של 4:5 זה בחיים לא יוכל להגיע ל1:1וגם לפי דעתי זה הגבול של הCPU שלי עם הקירור סטוק מאוורר 60 ממ המעפן הזה, כי הוא כבר מגיע ל53 במאמץ שזה די גבולי
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אם מדובר על מעבד קונור זה לא גבולי עד 55 זה סבבה גם אפשר 56 57 מעל זה כבר לא כדאי.. אבל 53 זה לא גבולי..ולגבי מהש אמרתי מקודם צודק.. ניראה לי שטעיתי..
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר יש לי פרסקוט (מה"חדשים" עם HT)טמפ' סבירה בשבילו?אבל אני חוזר על מה שאמרתי מקודם שהזכרונות היו יציבים ב221MHZ כי לא הרצתי memtest והסתמכתי רק על PRIME95 ועכשיו אני רואה שהזכרון צריך לעבור כמה שעות בMEMTEST כדי לוודא שהוא יציב, אז מחר אחרי השדרוג אני ינסה גם לעשות את אותו הOC לזכרונות החדשים, למרות שלא נראלי שהם יחזיקו אותו כמו הזכרונות שלי עכשיו :'(
פורסם 2006 בנובמבר 2219 שנים המחלקים נועדו בדיוק לאנשים כמוךלתנאים שהמעבד יכול לתת עוד ביצועים אבל הזכרונות לאאז אתה אומר לו שכל 5 סיבובים של המעבד הזכרון יבצע רק 4 סיבוביםוכך הזכרונות נשארים יותר קרובים לתדר המקורי שלהם (שזה מה שאתה אמור לעשות עם זכרונות VALUE)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.