פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אולי כדי שאנשים יבינו תתן קצת פירוט מזה בדיוק זיכרון מגנטי? הרבה אנשים לא יודעים,ואני אישית גם לא יודע על זה יותר מדי.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים טוב בכל מקרה סקר קצת מוזר מאחר ואין מחירים ואין כלום.אני בהחלט אעבור אם יסתבר שזה עניין טוב (ואני מאמין שכן).אני בהחלט לא אקנה אותו בהתחלה בעיקר בגלל מחיר גבוה אני מאמין וגם בעיות תאימות וכו'.אין לי שום סיבה לא לקנות אותו אם הוא יכנס ל-Mainstream ויתומחר במחיר סביר.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים היתרון המרכזי של MRAM על פני DRAM הוא צריכת חשמל - בעצם, DRAM דורש חשמל כל הזמן, בשביל לבצע REFRESH לקבלים. MRAM לא. כלומר, צריכת החשמל של הזיכרון קטנה יחסית. במערכות של היום, עם כרטיס מסך של 200W אני בספק עם זה מה שיעשה את ההבדל.אולי לניידים זה טוב.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מה זאת אומרת מה אני אעדיף?אם זה יהיה מספיק טוב זה יהפוך לסטנדרט, ואז אני חייב אהיה לקנות זיכרון מהסוג הזה.זה בדיוק כמו שאני לא קונה היום למחשב RDRAM.
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים MRAM עדיין יקר ראיתי הMR2A16A של freescale עולה כ 25$ ל 512KB או 4Mb. שאומר 50$ לMB . הוא גם לא מהיר במיוחד עם חיבור SRAM וזמן גישה של 35NS נותן משהו כמו 57MB/s לרכיב . אפשר עם 128 ביט להגיע ל450MB/s . הרכיב הזה ממש לא מתאים למחשבים ביתיים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.