עבור לתוכן

איך ה-COOL MASTER STACKER 830?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.אני רוצה לקנות אותו וחשוב לי לדעת האם הוא מקרר היטב,איך איכות הבנייה והחומרים שלו(אני לא רוצה משהו זול) וכמובן האם הוא מומלץ.

תודה רבה לעוזרים.

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחד המארזים היותר טובים שאפשר לקנות.

הוא ענק,TOOLES כמובן,אפשר לשים בו עד 9(!!) מאוררים של 120mm,מגש הלוח M נשלף הוא שקט מאודו כולו אלומיניום.

יש לך

ביקורת וידאו עליו.

צריך עוד משהו ממארז? ::)

פורסם
  • מחבר

תודה לך. אה... איך איכות החומרים שלו? אני מתכוון לדלת של המארז וכמובן שאני רוצה שיהיה שקט ככל האפשר כיוון שהמחשב בחדר שלי ואני לא רוצה שירעיש.

פורסם

שקט מאוד.

איכות החומרים? אני אצטט את מה שהבחור מהביקורת אמר. SUPERB!.

בקיצור מארז איכותי מאוד מכל בחינה שתסתכל.

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי,אני אקנה אותו. יש איזו חנות שאתה ממליץ עליה וכמובן רצוי במחיר נמוך כמה שאפשר... תודה.

פורסם

הלוואי ולי היה כסף אליו.הוא בהחלט המארז המועדף עליי.

בכל מקרה,חוקי הפורום מונעים ממני להמליץ לך על חנויות.

אבל אני כן יכול לפרסם שם של חנות בנוגע למחירים ולכן אני אגיד לך שעד היום הכי זול שראיתי זה מ-IQPC בסביבות ה-1330 ש"ח.

אני מאוד ממליץ לך לחפש ב-ZAP

פורסם
  • מחבר

אוקיי,שוב תודה ובנוגע לכסף... הרבה הרבה עבודה אבל אם הוא שקט כמו שאמרת אז זה שווה את זה לדעתי.

פורסם

מארז מדהים :xyxthumbs:

פורסם

זו בהחלט מילה טובה לתאר אותו אבל המילים הבאות יהיו עדיפות במיוחד כשהם מגיעות מ-extremeoverclocking

The Cooler Master Stacker 830 has totally exceeded all my expectations, you simply can not ask for a better full tower aluminum chassis.

פורסם

אם יש לך תקציב לSTACKER 830 ,יש לך בעוד תוספת מחיר קטנה את הTJ07 של SILVERSTONE

הSTACKER מעט יותר מרווח (לא בצורה מורגשת כל כך) , אבל האיכות חומרים וההרכבה של הTJ07 באופן משמעותי יותר טובה

מבחינת קירור , לא בדקתי טמפרטורות , אבל לפי המבנה והתכנון הפנימי , מאוד יכול להיות שהזרימת אוויר בTJ07 יותר טובה

אם זה מעניין אותך ,אני יכול לבדוק את הנושא של הקירור יותר לעומק אצל חבר שלי אבל זה לא נראה לא קריטי כי שניהם ברמה גבוהה מאוד

פורסם

אם יש לך תקציב לSTACKER 830 ,יש לך בעוד תוספת מחיר קטנה את הTJ07 של SILVERSTONE

הSTACKER מעט יותר מרווח (לא בצורה מורגשת כל כך) , אבל האיכות חומרים וההרכבה של הTJ07 באופן משמעותי יותר טובה

מבחינת קירור , לא בדקתי טמפרטורות , אבל לפי המבנה והתכנון הפנימי , מאוד יכול להיות שהזרימת אוויר בTJ07 יותר טובה

אם זה מעניין אותך ,אני יכול לבדוק את הנושא של הקירור יותר לעומק אצל חבר שלי אבל זה לא נראה לא קריטי כי שניהם ברמה גבוהה מאוד

מחזק הTJ07 יותר טוב.

פורסם

ומה אם LIAN-LI 2000??

או TJ09??

איך הם?

פורסם

ומה אם LIAN-LI 2000??

או TJ09??

איך הם?

ה 2000 גם אבל גם מאוד יקר. לגבי ה TJ09 לא מכיר.

פורסם

אישית אני לא חובב של LIAN LI ולכן אין לי פרטים עליהם.

בכל מקרה ה-TJ07 וה-09 שניהם פחות מאוררים מבחינת מאוררים מאשר ה-830.

אם כבר היתי חושב על ה-07 מאשר ה-09.

אבל ברמות כאלה של מארזים קשה מאוד להשוות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים