עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 19 אינץ שטוח המיועד לעבודה גרפית.

Featured Replies

פורסם

אני רוצה מסך 19 אינץ שטוח לא ולא בגלל שבא לי להשוויץ שיש לי גדול יותר בשתי אינץ (אני יודע מה אתם חושבים אז רדו מזה) אלא שאני עובד לא מעט בגראפיקה וזה ממש יעזור לי יותר מרווח לעבוד על המסך.

לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות (אני לא צריך רזולוציה אדירה כי העיינים שלי לא כאלה טובות לראות דברים בקטן מדי ותמונה חדה וברורה.

התקציב שלי הוא בסביביות ה1500 שקל וחשבתי על אחד המסכים בדף הזה (אלה שבסביבות התקציב שלי)

על מה תמליצו או שאני יצטרך להתפשר על 17.

פורסם

אתה צריך לטפס לפחות ל2200 עם דרישות כמו שלך.

כי רזולוציות גבוהות ותדרי רענון טובים, לא הולכים ביחד עם תג מחיר של 1500 ש"ח, שלא לדבר על איכות תמונה...

נ.ב,

יש הטוענים שב1280x1024 זה כבר "קטן" להם מדי... אני מצאתי את זה תואם בצורה מושלמת, אבל אחרי שבועיים מהמעבר מ15" ל19".

פורסם

אתה צריך לטפס לפחות ל2200 עם דרישות כמו שלך.

כי רזולוציות גבוהות ותדרי רענון טובים, לא הולכים ביחד עם תג מחיר של 1500 ש"ח, שלא לדבר על איכות תמונה...

הוא אמר שהוא לא צריך רזולוציות גבוהות מאוד,

בוא נגיד קצב ריענון סביר ב 1024? או אולי טיפה יותר? לדעתי משהו כזה...

פורסם

לכן אני מחפש מסך 19 אינץ שטוח עם קצבי רענון טובים ברזולותיות גבוהות.

מצד שני, הוא כן אמר... ::)

ולעבודות גרפיקה, 1024x768 זה קטן מדי, ונראה רע מאוד על 19".

פורסם
  • מחבר

אני לא מקצוען אבל אני יודע מהי איכות לכן אתם ממליצים להשתמש במסך 17 איכותי.

אני תאמת משתמש ברזו 600 על 800 ב מסך 15 למה זה מקביל ב19 בערך

פורסם

ב1700 פחות או יותר אתה יכול לרכוש לעצמך את ה LG מהסידרה החדשה F900B.

האיכות שלו מתקבלת על הדעת פחות או יותר, וסביר להניח שסידרו לו את הגיאומטריה, שהיתה פשוט גרועה במסכים מהסידרה הישנה יותר.

ניתן לראות אותו בפעולה אצל המשווקים המורשים.

פורסם

urich תשים לב לכותרת, בשביל לקבל תגובות ממשתמשים ולמען הקלת הדיון בפורום אנא השתמש בכותרות עניניות ומפורטות - כפי שתיקנתי לך. תודה...

ולנושא: אכן התקציב שלך מאוד נמוך ולא מאפשר מסך "19 טוב לכן הייתי ממליץ לך על מסך "17 איכותי כדוגמת Samsung 757NF...

פורסם

תיקון קטן, רונן אח יקר... LG F900B זה דגם ה19" שלהם.

פורסם

אוי, נכון... איזה פאדיחות :-[;D

תוקן בכל אופן. :anim-jjd:

פורסם

ניתן לראות אותו בפעולה אצל המשווקים המורשים.

לצערי, לא כל כך....

הלכתי לראות את ה- LG באופיס דיפו, אבל מה - המסכים שלהם מחוברים כולם ביחד דרך מפצל, והם מראים תמונה ברזולוציה של 800X600 או 1024X768 במקרה הטוב. ולא, הם לא יכולים לתת לך לראות את המסך בנפרד ברזולוציית העבודה שלו. למה? ככה.

מישהו יודע איפה כן אפשר לראות את ה- LG F900B??

פורסם

לפותח הת'רד, אנחנו לא חושבים שזה בשביל להשוויץ. להמון אנשים יש 19" אתה כנראה לא היית מעודכן:)

פורסם

אם כך, אז אצל חבר. 8)

פורסם

קח את IIYAMA VISION MASTER PRO 454

לא תתחרט!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים