עבור לתוכן

הגיוני שהמחשב שלי קפא בcoh בגלל אוברקלוק? למרות שהוא עבר כבר פעמים בדיקה בS&M

Featured Replies

פורסם

לטווח הזמן הכי ארוך...לא יודע שיחקתי בcoh ונראה לי הגזמתי קצת עם ההגדרות גרפיקה למרות שהמשחק פעל מהר...והופ הוא קפא לי אחרי איזה חצי שעה משחק..הגיוני שזה בגלל הoc? אפילו שהמחשב עבר את הבדיקה הכי ארוכה בs&m? או שזה סתם באג במשחק שגרם לו לקפוא? למרות שזה מוזר כי המשחק מעודכן לגרסא 1.3 הכי חדשה..אולי זה בגלל שהרצתי אותו על הגדרות מאוד גבוהות יחסית למחשב שלי? :nixweiss:

פורסם

אם זה באמת בגלל הOC, אין קשר להגדרות. וכן, הגיוני שכרטיס יעבור בדיקה כלשהי ( או את כולן) וייכשל באיזה משחק בשלב מסויים... אפילו די סביר

פורסם
  • מחבר

אממ אז מה אתה מציע? להשאיר באובר או להוריד? כי גם ככה הוא לא הכי רציני וכל שאר המשחקים פועלים בסדר..חוץ מאחד שידוע שיש לו בעיות יציבות והוא תוקע תמחשב לפעמים...וcoh נתקע לי רק פעם אחת ושיחקתי בו די הרבה..

פורסם

נראה לי שיש לך טעות במפרט שלך. 9500 pro לא יכול להיפתח ל 9700 pro.

צר לי לבאס.

פורסם

זה 9500P... גם ככה האובר שתעשה לו לא יעזור יותר מדי... תשאיר בלי אובר

פורסם

תנסה להוריד קצת מהאובר, כל פעם קצת, עד שתגיע למצב יציב.. שתשחק במשחקים בלי בעיות. OC עם תקיעות במשחקים, לא שווה.

פורסם

כמו שאמרו לך אני ממליץ לך לבדוק אם המשחק קופא בלי oc.

אני ממליץ לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך מה שכן אני לא בטוח שיש לו חיישן אז עם מגע יד.

פורסם
  • מחבר

הוא כן 'הופך' ל9700 pro אחרי שצורבים לו ביוס ערוך ועושים לו oc לזכרונות ולליבה יש הבדל בביצועים שלו בגלל הרוחב פס של הזיכרון אבל עדיין הוא דיי מתקרב לרמה שלו ראיתי כבר בהשוואה של תוצאות ב3dmark05 שעברתי הרבה 9700 פרו מקוריים..והoc שלו העלה לי בכמעט 500 נקודות ב3dmark05 ככה שזה כן עוזר...ובכל זאת coh נתקע רק פעם אחת לא יודע אם זה שווה להוריד oc...ואני משחק בו די הרבה..

פורסם

אז חבל ששאלת. ידעת לענות לעצמך.

פורסם

יכולות להיות עוד סיבות שהמשחק נתקע.

תראה אם הבעייה חוזרת לפני שאתה קופץ למסקנות.

אם זה חוזר, אז אולי באמת כדאי לשקול להוריד בכמה מגה הרצים את האוברקלוק. לפעמים אפילו 5-10 מגה הרצים שבקושי עושים הבדל בביצועים, יכולים לתרום רבות ליציבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים