פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים הי , אני רוצה לדעת איך עושים המהרה לזיכרון והאם גם אני יכל לעשות - ראו מפרט מצורף...
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים אם אני לא טועה, אז הבאס של המעבד שלך הוא 100 מ"ה, במקרה הזה, אם תעלה את ה FSB זה לא יחשב אוברקלוק, מה שמאט את מהירות התקשורת בין המעבד לזכרון הוא המעבד עצמו... מה שמבאס זה שאתה לא יכול להוריד את המכפלה....ואז לא תגיע רחוק עם העלאת ה FSB. טיפה סטיתי מהנושא, אז בקיצור, ברגע שאתה מעלה את ה FSB (או ג'מפרים או דרך הביוס) זה מעלה את מהירות הזכרונות. בקיצר, אני לא רואה שום סיבה בשבילך לעשות אוברקלוק לזכרון, ואם יש לך סיבה, אתה גם לא תצליח...(לדעתי) סליחה שבלבלתי לך את המוח.... ;D או אולי זה באס 133 עם מכפלה של 6? ואז אני גם חושב שלא תגיע רחוק, אבל הפעם בגלל הזכרון ולא המעבד...
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים אם תעלה את ה FSB בביוס מהירות הזכרונות תעלה וגם מהירות המעבד.תעלה את הבאס כל פעם קצת עד שלא תוכל לעבוד יציב
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים מחבר מהירות הבאס שלי היא 133 והמעבד עובד על מכפלה של 6 ...תפרטו יותר בבקשה ואל תיתנו לי לנחש מה התכוונתם . :-\
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים אם תעלה את ה FSB בביוס מהירות הזכרונות תעלה וגם מהירות המעבד.תעלה את הבאס כל פעם קצת עד שלא תוכל לעבוד יציבמה לא ברור ?
פורסם 2002 בנובמבר 2723 שנים תעלה את הFSB.... או דרך הביוס או דרך הג'מפרים- תבדוק במסמכים של הלוח אם שלך..וזהו-- שאתה מעלה את הFSB אז אתה מעלה גם את המהירות של הזכרונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.