עבור לתוכן

שחקן מוסלמי נאחז דיבוק באמצע משחק כדורגל, אלוהים ישמור

Featured Replies

פורסם

מופע יחצנות דתי טהור.

יש הרבה כאלו בבתי משוגעים. לא קשה לחפש.

פורסם

מופע יחצנות דתי טהור.

יש הרבה כאלו בבתי משוגעים. לא קשה לחפש.

תאכלס... מטומטמים.

פורסם

שיחדו אותו, לא שחקן גדול - תרתי משמע.

פורסם

מגניב רק שבעתיד זה יקרה לכל קבוצה שנשחק נגדה חחחח :xyxthumbs:

פורסם

חח לא נראה לי שזה מה שיעזור לנבחרת..

פורסם

לא נכנס בו שום דיבוק,השחקן באדום נכנס לו עם הברך בראש,נדפק לו המוח.

פורסם

וואו, הקטע השני כל כך מטומטם.

בקשר לקטע בראשון- כמו שpsyche אמר, לא היה דיבוק פשוט הוא נכנס בו באיזהשהוא מקום ומערכת העצבים שלו נדפקה (זה או שהוא פשוט רצה לעשות לעשות צחוקים)

פורסם

זה לא עצבים ולא כלום רואים שקרה משהו לבן אדם הזה עם משהו היה פוגע לו במערכת העצבים הוא פשוט היה נופל על הריצפה ומתעלף אוו מת.

מי שדתי והולך לשיעורי תורה זה לא יהיה חדש בישבילו ולא כלום כי דיבוק קורה מנשמה שמתה ונכנסה בבנאדם בגלל שהיא רוצה לגרום לו משהו בישראל היה אחד כזה שרצה לקחת את הנשמה של אישתו עם אני לא טועה איתו זה לא חדש יש הרבה כאלה ובמיוחד אצל הערבים שהם הורגים את המשפחה שלהם במו ידהם והכל בגלל כבוד!

פורסם

זה לא עצבים ולא כלום רואים שקרה משהו לבן אדם הזה עם משהו היה פוגע לו במערכת העצבים הוא פשוט היה נופל על הריצפה ומתעלף אוו מת.

מי שדתי והולך לשיעורי תורה זה לא יהיה חדש בישבילו ולא כלום כי דיבוק קורה מנשמה שמתה ונכנסה בבנאדם בגלל שהיא רוצה לגרום לו משהו בישראל היה אחד כזה שרצה לקחת את הנשמה של אישתו עם אני לא טועה איתו זה לא חדש יש הרבה כאלה ובמיוחד אצל הערבים שהם הורגים את המשפחה שלהם במו ידהם והכל בגלל כבוד!

למה אתה כל כך חושב שאתה חכם?!

היית שם?

איש באמונתו יחיה

ולדעתי אין דבר כזה דיבוק הכל חארטה כדי להחזיר אנשים לדת

פורסם

מה לעזאזאל??!

פורסם

אתה רופא מומחה?

אז מאיפה אתה יודע שזו לא מערכת העצבים?

מערכת העצבים המרכזית שלך שולטת בתנועה,במקרה והיא נפגעת הגוף שלך יכול לעשות דברים מוזרים על דעת עצמו,כמו בסרטון,ובוא אני אגיד לך משהו ,דתות כולן בלי יוצא מן הכלל,זה דבר שטותי .

וכן ברור שהנשמה נכנסה בו באמצע משחק כדורגל! היא רצתה להביא את גול הניצחון!!@

פורסם

איש באמונתו יחיה

...

ולדעתי אין דבר כזה דיבוק הכל חארטה כדי להחזיר אנשים לדת

::)

אגב, אם כבר מדברים על דיבוק, אז מתיחה נחמדה:

http://www.youtube.com/watch?v=vTVUIYLKhKc

פורסם

אתה רופא מומחה?

אז מאיפה אתה יודע שזו לא מערכת העצבים?

מערכת העצבים המרכזית שלך שולטת בתנועה,במקרה והיא נפגעת הגוף שלך יכול לעשות דברים מוזרים על דעת עצמו,כמו בסרטון,ובוא אני אגיד לך משהו ,דתות כולן בלי יוצא מן הכלל,זה דבר שטותי .

וכן ברור שהנשמה נכנסה בו באמצע משחק כדורגל! היא רצתה להביא את גול הניצחון!!@

חחחחחחחחחחחחחחחח תותח :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים