עבור לתוכן

בעיה דחופה: מחיקת וירוסים בלי להתקין תוכנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לא ידעתי היכן לכתוב הודעה זאת אז אני כותב כאן

הסיפור שלי ארוך אבל אני אקצר,

בזמן המלחמה אני הייתי אצל אחותי ברמת-גן וגיליתי דרך האתר של Symantec

שיש לה וירוסים והמחשב שלה הוא של העבודה,מותקן אצלו נורטון שנת, (לא ידוע) חחחח.... אבל ישן מאוד

אני רשמתי בעבר הודעה דומה לזו אבל לא עזרו לי וחשבתי אולי עכשיו יעזרו לי

אסור לי להתקין שום תוכנה במחשב אז חשבתי אולי מישהוא מכם מכיר אתר או משהוא (בלי התקנה)

בתודה רבה מראששששש

פורסם

ת'עיף ת'נורטון ותשים AVG או משהו אני לא מבין מה הבעיה. זו טיפשות להשאיר נורטון על אחת כמה וכמה כשהוא משנת תר"פ.

אם ממש ממש אי אפשר הרבה ברירות אני חושב שאין. אולי העדכון של MS להסרת תוכנות זדוניות יעזור :nixweiss: אבל קשה לי להאמין.

פורסם
  • מחבר

היורשה לי לשאול מה זה: ''MS''?

פורסם

בוודאי שיורשה,בישביל זה אנחנו כאן.

MS הוא קיצור רישמי או לא רישמי של Microsoft

פורסם
  • מחבר

אנסה... :s05:

גם אם לא וגם אם כן

תודה

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, הבעיה שלך היא בכלל לא בנורטון (שהוא באמת מיותר - כמו שכתבו לך כאן) אלא אולי בחוקיות הwindows בכלל. אם היא לא חוקית ועלו עליך אחי, הם חוסמים אותך מלהתקין כל דבר שהוא על המחשב...

בהצלחה.

פורסם

אם הבנתי אותך נכון, הבעיה שלך היא בכלל לא בנורטון (שהוא באמת מיותר - כמו שכתבו לך כאן) אלא אולי בחוקיות הwindows בכלל. אם היא לא חוקית ועלו עליך אחי, הם חוסמים אותך מלהתקין כל דבר שהוא על המחשב...

בהצלחה.

קרוב לוודאי שזה מחשב שמתחבר לרשת בעבודה וכלן הוא מוקשח או שהוא יודע כי אמרו לא להתקין שם דבר :kopfpatsch:

יש לנורטון סריקה מהאינטרנט

http://www.symantec.com/techsupp/home_homeoffice/virus_startcheck.html

אני מניח שיש עוד אתרים כאלו לבדיקה

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל על Anti Virus Online Scan או משהו בסיגנון, ותריץ SCAN דרך אתר אינטרנט.. בלי התקנה בלי כלום.

פורסם

שימו לב שאסור לו להתקין כלום על המחשב .

הבדיקה ONLINE הנ"ל היא מגלה ורוצה שתוריד את התוכנה (ותשלם ותתקין ) ואז תוכל להסיר .

פתרונות :

1 נסה את הקישור הנ"ל הוא מלא בתוכנות מהסוג שאתה מחפש . http://www.klitetools.com/comments.php?catid=46&shownews=2275

2 יש התקן שנקרא USB U3 ואיתו אתה יכול להשתמש בתוכנות מבלי להתקינן על המחשב ( ראה ביקורת באתר )

בהצלחה .

בהצלחה.

הסבר PLZ ............

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים