פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אבל בכל החדרים יש מצלמות מעקב חוץ מהשירותים (צריך קצת פרטיות שם. לא?!)נ.בהודעת השירותים נמחקה לבקשתו של אחד מחברי הפורום. תודה,לב
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אבל בכל החדרים יש מצלמות מעקב חוץ מהשירותים (צריך קצת פרטיות שם. לא?!)במקרה כזה צריך להעביר את המחשב לבדיוק מתחת למצלמה.... ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אבל בכל החדרים יש מצלמות מעקב חוץ מהשירותים (צריך קצת פרטיות שם. לא?!) במקרה כזה צריך להעביר את המחשב לבדיוק מתחת למצלמה.... ;D נו נכון ככה המצלמה לא תראה שהוא על המחשב....
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים האמת כל הלא לדעת במחשב חודש הזה זה שטות אחת גדולה-סוגרים את הדלת משחקים כל הלילה. אבא&אמא עובדים משחקים עד שהם חוזרים. כמו שתמיד אני אומר "אל תיתן עונש שאתה לא יכול לאכוף אותו"
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אל תהיה בטוחכשההורים שלי מחליטים שאני לא משחק במחשבהם לוקחים אותו לסבא וסבתא שליומשאירים את התקע לחשמל בבית(מוסתר איפשהו בקומה השנייה)כך שגם אם אני הולך לבקר את סבא וסבתא אני לא יכול לשחקוכמובן אל תשכח את טריק הוצאת כרטיס המסך והכנסתו לתא בעבודה
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אל תהיה בטוחכשההורים שלי מחליטים שאני לא משחק במחשבהם לוקחים אותו לסבא וסבתא שליומשאירים את התקע לחשמל בבית(מוסתר איפשהו בקומה השנייה)כך שגם אם אני הולך לבקר את סבא וסבתא אני לא יכול לשחקוכמובן אל תשכח את טריק הוצאת כרטיס המסך והכנסתו לתא בעבודהטוב אני לא הולך לסבתא שלי אם אני לא רוצה ההורים שלי לא יודעים לחבר מקלדת אז אתה רוצה שהם יוציאו את הכרטיס מסך
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים אפשר להשתמש ברזרבי או בNumPad או איך שלא קוראים לזה טוב, בהנחה שהם לוקחים גם את הרזרבי... ולהשתמש ב NUMPAD זה לא מעשי.
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים עלק זה לך לא מעשי.......אין דבר העומד בפני הרצון....... לי לא היה כוח לחבר למחשב הישן שלי עכבר כשהתקנתי לו וינדוס והכל הגדרות של וינדוס 2000 סרבר ושם זה דיי מסובך והכל עשיתי בלי עכבר רק עם זה...........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.