פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים לצערכם או לשמחתכם... אני לא יהיה פה חודש... לא נעים לי לפרט למה.אני מקווה שאני יצליח חודש בלי מחשב ובלי HW. יהיה שלום! :'(
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים לקחת סמים ועכשיו אתה הולך למכון גמילה? סתם צוחק תהנה במקום בו תהיה (רק לא לרמאללה) ואל תטרח לחזור
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים מחבר לא מעצר בית אלא המורים של הבית"ס דיברו עם אבא שלי (לא בפעם הראשונה למי שזוכר) ואבא שלי תפס קריזה ו....
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים תסתכל על הצד החיובי.... חודש לא יעשו לך באן..... ;D אגב, זה אחד היתרונות בלקנות מחשב מהכסף שלך, הם לא יכולים לאסור עליך להשתמש בו.... :
פורסם 2002 בנובמבר 2622 שנים לדעתי המשתמש הרס דברים רבים בפורום הזה הוותיקים זוכרים איך היה פה פעם...והוא לא זקוק לכבוד או השתתפות בצעררק בגלל שאני לא רוצה לגרום למריבות ובעיות מיותרות עם אנשים שאני כן מעריך ואפילו מאוד ערכתי הודעה זאת.נ.ב תגובתי הראשונה היתה בקשר להתנהגות הילדותית של המשתמש הוא באותו הגיל של סקורפיון ולא ראיתי אותו מתנהג בצורה דומה..כך שתגובתי הראשונה לא היתה בשביל לפגוע בו בגלל גילו אלא בגלל התנהגותוזאת היא דעתי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.