פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים יש לי במחשב עכשיו שתי מערכות הפעלהבכונן C XPבכונן D אקספי 64 ביטרציתי להסיר את המערכת הפעלה בכונן Dולהתקין ויסטא...רציתי לדעת כמה דברים..כמה מקום פנוי הויסטא צריכה?... יש לי בכונן ההוא 15 גיגה פנוי
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לזמן ההתקנה היא צריכה 15,אחרי ההתקנה התיקייה וינדוס שוקלת 7.5 וזה רק ימשיך להיתנפח...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר השאלה שלי איך אני מסיסר תוינדוס הקודם פורמט לכונן יעזור ולמחוק אותו מהבוט????. איך אני מוחק אותו מהבוט רק שחכתי..אם מישי יכול לתת כיווןורציתי גם לדעת מה עדיף להתקין ויסטא 64 ביט או 32כי אין לי שימוש עם 64 ביט ויש עם זה בעיות תמיכה גם שעבדתי עם תוכנות בוינדוס אקספי 64 היה לי את זה..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים ה64 ביט יהיה לך פשוט יותר מהיר,אבל לא הכל יעבוד טוב.אם אתה מחליט להתקין 64 ביט,אתה יכול לעשות פשוט שידרוג לXP64 וזהו.אם לא,תפרמט ותתקין ויסטה,ואז אתה תצטרך למחוק מהקובץ BOOT בXP את הוינדוס 64 ביט שלא ימחק.עד שלא תמחק כל פעם שאתה תבחר בXP בהפעלה של המחשב פשוט יויע לך גם ה64 ביט וגם ה32 במסך שהיה לך עד עכשיו(אחרי שאתה מתקין את הויסטה המסך של הבחירת מערכת הפעלה משתנה קצת).אתה יכול להגיע לקובץ של הBOOT של הXP ככה:קליק ימני על "המחשב שלי">מאפיינים>מתקדם>הגדרות האחרון>ערוךתמחק שם את הוינדוס 64 ביט שכבר הוסר.אם אתה לא יודע בוודאות מה מהם זה הXP 64 ואיזה הרגיל,אז אל תיגע,כי אחרי זה לא תוכל להפעיל את הXP אם תמחק את הלא נכון.פשוט תוריד את הסימון מ"זמן להצגת רשימת מערכות הפעלה" ואז זה לא יופע לך יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.