פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים טוב חברה אלו התמונות הראשונות שצילמתי...עם המצלמה הדיגיטאלית הראשונה שלי...אז ביקורת בונה לא תזיק... אז מה אתם חושבים? אני חייב לציין שהתמונה השנייה עברה עריכה קלה... הראשונה לא עברה עריכה משמעותית...גודל וטיפה צבע... וחברה...בלי לרדת עלי בבקשה ;D אני רק מתחיל...תמונות ראשונות שלי...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים גם שאני פירסמתי את התמונות הראשונות שלי קיבלתי על הראש....קח את זה כביקורת בונה.. את התמונה הראשונה אהבתי מאוד..רק תחתוך את החלק שיש בצד שמאל למטה והכל וזה יראה אחרת לגמרי... התמונה השנייה פשוט יותר מדי חומה...אם היית מצלם במצב אחר יכול להיות שהיה יותר טוב..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר באמת? אהבת את הראשונה? השנייה לדעתי מיוחדת קצת...לא יודע היא פשוט נותנת לי משמעות או משהו...בקשר ללחתוך למטב בצד שמאל זה בטיפול עוד תגובות??
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים כן התמונה הראשונה יפה מאוד.(לדעתי הניגודיות קצת גדולה מדי).עריכה קטנה יכולה לעזור.את השניה פחות אהבתי.אגבתתחדש על המצלמה(איזו?).
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים בדרך כלל הייתי אומר על תמונות כגון התמונה הראשונה "רגילות" "לא מיוחדות" אבל אני חייב לציין שדווקא התמונה הראשונה דיי יפה ויש לה את המיוחדות שלה.התמונה השנייה לא אהבתי...
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מחבר תודה גם אני מאוד אהבתי את הראשונה...הצבעים שלה מיוחדים מאוד...מזכיר לי רקע של ווינדוס ד"א למי ששאל איזו מצלמה...CANON SD600 (IXUS 60 )
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר ממש לא...תרגישו חופשיים לערוך ולהציע...לגבי העריכה...שרפת יותר מידי את הצבעים לטעמי...לדעתי הייחוד של התמונה היא שהיא בצבע הזה...הכתום הזה...אם הייתי רוצה צבעים אחרים הייתי מצלם אותה בצבע..אבל יש פונקציה במצלמה של צילום בצבע SEPHIA או משהו כזה...וזה מה שיצא...אחרי שילוב של 2 תמונות בפוטושופ :>
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני אוהב את הראשונה כמו שהיא בלי לחתוך כי זה נותן הרגשה של יער גדול ולא כמה עצים בגינה תמשיך ככה
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אני דווקא אהבתי את התמונה השנייה.ייחודית מאוד מבחינת צבעים ואם היה נושא מוגדר אז הייתי מגדיר אותה כמצויינת.
פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות :> אני באמ צריך למצוא נושא לשנייה לראשונה מצאתי...מכיוון שהתמונה נראית כמו האי של אבודים :> (מי שמכיר את הסדרה) נקרא לתמונה LOST
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים לדעתי הראשונה ממש לא משהו לעומת זאת השניה מדהימה,אפשרי לקבל אותה בגודל מלא? ולא אמרת באיזה מצלמה
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים הוא לא צריך להגיד..בשביל מה יש EXIF?! Canon sd600 הייתי אומר שאלה אחלה תמונות בשביל מצלמה סופר קומפקטית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.