פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים שלום. אז ככה יש מצב שקונים מצלמה דיגיטלית אבל מארה"ב ורציתי לדעת מה מומלץ כאילו מבחינה כספית בישראל רצינו עד 1000 ש"ח אבל בארה"ב זה יוצא זול יותר. ואני לא הכי מבין במצלמות אז אולי יש להם הצעות? תודה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אתה חייב להגיד מה ההעדפות שלך...קומפקטיות, איכות....תרשום את הפרמטרים שאתה מעוניין שיהיו במצלמה שלך..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר איכות טובה משום מה אהה ושתיהיה מחברת CANON כי היא הכי טובה ממה שהבנתי.שיהיה מגה פיקסל נורמאלי ושיהיה מעבר מהיר מצילום לצילום.חשבנו על A530 של קנון אבל היא ישנה יחסית וגם לא הכי משתלם לקנות פה בארץ.אז אני מעוניין במצלמה שתיהיה איכותית ולא יקרה מארה"ב וכמובן יותר טובה מ A530 ושתיהיה למצלמה יכולת של צילום וידיאו.מקווה שזה עוזר.מה לגבי המצלמה CANON A540 ? עומדת בדרישות?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים תעזוב את ה canon אתה יכול לקנות את ה fuji f20 במחיר הזה הארה"ב. אולי אין לה שליטה ידנית אבל תוצאות טובות לאין שיעור מה a540 של canon. שלא להזכיר את זה שהיא מהירה בצורה מטורפת יותר. ה a540 וה a610 לא עונה לדרישה שלך של צילום מהיר. אם יש לך את היכולת תקנה את ה f20 יש לי אחת והיא מהירה בטירוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.