פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים עשיתי מודינג קטן למחשב ...מאווררים ועוד כמה דברים ...התקנתי SpeedFan והטמפרטורה במחשב שלי היא 21, זה בסדר? יותר מידי ?תודה לעוזרים !
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר 21 זו טמפ' מעולה וכנראה לא ככ סבירה.תתקין את EVEREST או שתבדוק בביוס.איך אפשר לבדוק בביוס?ועוד שניה אני יתקין EVEREST אני יראה לך תצוגה תגיד לי אם הכל בסדר בבקשהאני לא ממש מבין בזה .. רק במודינג קצת חחחתודה !
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר התקנתי Everest והנה התמונה: כמו שאתם רואים ה-21 זה הטמפרטורה של המחשב אשמח לעזרה או משהו זה הרבה? קצת? חח אני לא מבין ממש..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים כשאתה אומר טמפ' של המחשב אתה מתכוון לטמפ' של בתוך המארז ?אם כן, אני לא ממש מאמין שיש לך חיישן טמפ' שיושב במארז ומחובר ללוח אם..לפי דעתי זאת סתם טמפ' ש EVEREST ממציעה..
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים מחבר אני מתכוון לטמפרטורה של הלוח אם (Motherboard)איך יכול להיות אז שגם Everest וגם SpeedFan ממציאות את אותה הטמפרטורה ?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים EnergyDrink,אסור לשלוח שתי הודעות רצופות.יש כפתור עריכה,אנא קרא את חוקי הפורום.לעניין,הטמפ' שאוורסט מציגה היא 32 נדמה לי (תעביר את העכבר מעל הרביעו השחור תראה אם רשום CPU-כי אני לא בטוח כבר),ז"א טמפ' הגיונית לגמרי.כשאתה אומר טמפ' של המחשב אתה מתכוון לטמפ' של בתוך המארז ?אם כן, אני לא ממש מאמין שיש לך חיישן טמפ' שיושב במארז ומחובר ללוח אם..לפי דעתי זאת סתם טמפ' ש EVEREST ממציעה..תתפלא,לי חיישן שמחובר ללוח ומראה לי את הטמפ' בתוך המארז.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים איך אתה יודע ש21 זה הטמפ' של המעבד ?מה המפרט שלך ?ואני ממליץ לך בתוכנה אוורסט לבדוק טמפ' של cpu. 21 מעלותלמעבד זה קצת נמוך (מתחת לטמפ' החדר) מה שגורם לי קושי להאמין.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים קודם כל... ה21 מעלות זה של הלוח אםה30 מעלות זה של המעבדו32 זה של הHD (הריבוע השחור)טמפ' מעולות...
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים התקנתי Everest והנה התמונה: כמו שאתם רואים ה-21 זה הטמפרטורה של המחשב אשמח לעזרה או משהו זה הרבה? קצת? חח אני לא מבין ממש.. איך עשית שהאוורסט יישאר למטה ויראה את הטמפרטורה ככה תמיד בסרגל???
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים איך עשית שהאוורסט יישאר למטה ויראה את הטמפרטורה ככה תמיד בסרגל???זאת פשוט גירסת TRIAL בגלל זה ככה.
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים אההה...לי יש את הגירסת HOME לא בגירסת ניסיון....אפשר לעשות דבר כזה גם שם?
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לא קשור לגרסת הTRAIL זה גרסת Ultimate Editionולא בעיה לחפש בגוגל EVEREST Ultimate Edition CRACKאבל בגלל שאני בנדאם טוב אני יביא לך הורד שלוזה קובץ RAR ותתוכנה אתה לא מתקין אלה רק מחלץ להרד דיסק http://rapidshare.com/files/4049700/EVEREST_Ultimate_Edition.rar.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.