עבור לתוכן

ספק עם מספיק W לOC & השוואה בין מארז CHIEFTECH ו ENERMAX

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב חדש:

P4 2.4B

512Mb DDR

GF4 4600

צורב

CD-ROM

2 כוננים קשיחים

3 מאווררי מארז ג'נרים

ומתכוון לבצע OC

בהתחלה חשבתי על ENERMAX 350W אבל אמרו לי שהוא יהיה גבולי לOC

לכן חשבתי על משהו יותר רציני, אחרי בדיקת מחירים ראיתי את ה HEC 475DVD 2 fan Low-Noice Power Supply

ב500ש"ח שהוא יותר זול ומספק יותר הספק יחסית ל ENERMAX 430W שעולה 640ש"ח

1) האם זה נכון ש350W יהיה גבולי לOC?

2)והאם בחירה ב-HEC נכונה?

שאלה בנפרד

ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים

האם גם לENERMAX יש הכנה כזו

פורסם

זה לא ש350 גבולי הוא פשוט ספק חלש לי נגיד יש 450 ולי זה מספיק עכשיו אבל 350 לא היתי קונה אם אתה קונה מחשב חזק

פורסם
  • מחבר

יש לך איזו דעה על HEC?

פורסם

זה לא ש350 גבולי הוא פשוט ספק חלש לי נגיד יש 450 ולי זה מספיק עכשיו אבל 350 לא היתי קונה אם אתה קונה מחשב חזק

מממש ממש ממש ממש ממש לא נכון!!! :nono:

אפילו הייתי אומר גובל שטויות, מחשב רגיל (בלי 8 מאווררים, 2 קטודות, וכו) לוקח בסביבות ה200w

אז בבקשה אדוני אל תשקר, אנשים שקונים ספקים יותר גבוהים הם לרוב שרתים/אנשים עם פיילטרים/מתלהבנים שאין משהו יותר טוב לעשות עם הכסף!

לגבי האנרמקס, הוא הספק הטוב ביותר לoc כיום עם היציבות מתח הטובה ביותר.

מי שנותן לי את הביקורת מטום אני הורג אותו, הדביל לא השווה יציבוץ מתח (מה שחשוב לגבי oc) אלא רעש ורמאות (כלומר הספק אומר שהוא עושה 350 והוא עושה 200...)

אז בבקשה.

נ.ב.

לי יש מחשב מלא, היו עליו כבר שלושה הארד-דיסקים, 2 קטודות, 8 מאווררים (אחד דלטא) ומלבד הקפיצות מתח הספק פעל מצויין.

הhec טיפה יותר טוב מgeneric!

:-\

פורסם
  • מחבר

וכמה W יש לו? (למחשב שלך?)

פורסם

Enrmax 350 ספק טוב מאוד ,ואפילו הטוב שבטובים.אתה יכול ללכת עליו בעניים עצומות

פורסם

אכן ה 350 של אנרמקס מעולה !

אל תאמין בעיניים עצומות לביטוי של ה W תסתכל כמה כל בפק מסוגל לתת בכל מתח כשהחשובים לאובר קלוק זה 3.3 וולט ו 5 וולט

פורסם

ורק כדי שתפסיקו לכתוב W, אני אסביר לך מה זה:

Watt - וואט: יחידת הספק חשמלי - יחידה של מדידה חשמלית השווה לזרם של אמפר אחד המיוצרת על ידי מייצר זרם בעל כוח של וולט אחד...

Volt - וולט: יחידת מידה של מתח חשמלי - יחידה של כוח אלקטרו-מניע אשר מיושם בקביעות למוליך, בעל התנגדות של אוהם (יחידה למדידת התנגדות זרם חשמלי) אחד, ייצר זרם של אמפר אחד...

:)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אבל את זה כבר למדתי בתיכון, ה-W נובע מעצלנות נטו!

פורסם
  • מחבר

yoav, איזה מחשב יש לך?

פורסם

שאלה בנפרד

ראיתי שבCHIEFTECH יש הכנה למאווררים לכוננים הקשיחים

האם גם לENERMAX יש הכנה כזו

כן, גם לאנרמקס יש הכנה למאורר בכלובי ההארדיסקים...

פורסם

רעיון קטן,אני השתמשתי במקום של הדיסקטים לעוד מאוורר,ואת הדיסקטים שמתי במקום של סידירום,ועשיתי חור בפלסטיק שחוסם את החור[בדיוק רב ],יצא חביב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים