עבור לתוכן

בעיה מוזרה בתיקון WINDOWS

Featured Replies

פורסם

כשאני מנסה לעשות REPIAR לXP שלי, אז אני צריך קודם כל לרשום באיזה כונן הWIN נמצא, (כי מותק אצלי 3WIN) ואז למה משנה מה אני בוחר הוא אומר לי שאני צריך לשים סיסמה, אבל אין לי סיסמה בשום WIN!

בקשה תעזרו לי!

פורסם

הוא מבקש ממך administrator password נכון?

אתה אמור פשוט ללחוץ enter במידה ואין לך סיסמא והוא יתקדם הלאה... האם המצב שונה אצלך?

פורסם
  • מחבר

הוא מבקש ממך administrator password נכון?

יכל להיות שהוא רושם משהו אחר?אתה אמור פשוט ללחוץ enter במידה ואין לך סיסמא והוא יתקדם הלאה... האם המצב שונה אצלך?

ניסתי גם אתזה.....גם "רווח" גם "0" לא עבד....?

פורסם

אז כנראה כן יש לך סיסמה לחשבון ADMIN.

פורסם
  • מחבר

איך זה יכל להיות?

אבל כניסתי לעשות תיקון לWIN אחר אז באמת הוא אמר סיסמה לחצתי אנטר ואז הוא רשם לי C:\WINDOWS והייתי צריך לרשום משהו....?(אני לא יודע מה....)

איך בעצם עושים את התיקון? בתפריט הראשון יש אפשרות לENTER ואז עושים התקנה של הWIN

יש אפשרות ללחוץR ואז עושים תיקום )ככה אני עשיתי)

ויש אפשרות לF3 יציאה...

אם אני רוצה לעשות תיקון אני לוחץ על R נכון ? (כי אם אני לא טועה יש אפשרות גם לעשות ENTER ואז תיקון אבל אז חייבים להתקין את הWIN שוב לא?)

פורסם

רגע רגע, נראה לי שהתבלבלת לגמרי-

התקנת תיקון של ווינדוס עושים פשוט כמו התקנה רגילה, תעבור דרך המסך שאתה מבקש להתקין את הווינדוס ואז תוצג בפניך אופציה להתקנה חדשה או אופציה שנקראת upgrade והיא בעצם התקנת התיקון שמשחזת את קבצי המערכת.

למה שאתה נכנסת ע"י R זהו מצב תיקון repair של הקונסול, כלומר אתה יכול לכתוב שם פקודות דוס שונות כמו העתקה/פרמוט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים