פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=846E6600 @ 4.6ghz על אוויר ? לא קונה את זה.cpuz valitation + כמה באנצ'ים על 4 ומשהו יעזור...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אליאור, הוא כתב בפירוש שזה לא יציב במהירות הזאת.... חכמה קטנה :-Xראיתי שהתקדמתם עם הפרוייקט של שחר, זה יפה!
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר אם זה לא יציב ב4.6 אז ב 4 ומשהו זה יהיה יציב - תסכים איתי ? יהיה מאוד מעניין לראות באנצ'ים על אוויר במהירות כזו (אני בספק רציני שנראה כאלה) איפה ראית את הפרוייקט של שחר ? אנחנו מתקדמים בקצב שלו, הוא מארגן הכל ואני מייעץ
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אם זה לא יציב ב4.6 אז ב 4 ומשהו זה יהיה יציב - תסכים איתי ? יהיה מאוד מעניין לראות באנצ'ים על אוויר במהירות כזו (אני בספק רציני שנראה כאלה) ממ... אי אפשר לנבא בדיוק.. סביר שב-4.2 זה כבר ייתייצב, כן.. ובאמת כדאי לראות בנצ'ים, אל תהיה סקפטי, לפעמים יש הפתעות איפה ראית את הפרוייקט של שחר ? הוא שלח לי הכל במסנג'ר. אני מדבר איתו כבר כמה חודשים טובים.. אנחנו מתקדמים בקצב שלו, הוא מארגן הכל ואני מייעץ אחלה, למרות שהוא אמר שיש לכם קושי בהלחמה של הנירוסטה עם הבלוק, זה באמת נשמע בעייתי, אז בהצלחה עם זה.. אגב, נשאר לך עוד מהסליב השחור שנתת לו? (ואתה לא שומר שבת? )
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים תאמת אני די מאמין זה הגיוני לך תידע את המצב של שאר המערכת מבחינת קירור איזה מאווררים מורכבים על הנינגה איזה מארז איזה מאווררים יש במארז וכו...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר על בסיס מה אתה מאמין ?על אוויר אני מאמין שאזור ה 4 יהיה ממש מכובד, 4.6 אבל ? על אוויר ? לא נראה לי.....- שומר שבת - מה שנשאר לי שחר קיבל
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים זה לא כזה קשור.. הP5W לרוב בקושי מגיע ל450! אז 512 - בלי מודים!? אפילו בשביל P5B DLX זה לא דבר של מה בכך.. משהו כאן חשוד והחשד יתפוגג אך ורק במידה ונראה עוד כמה הוכחות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ניסים קורים :-Xזה באמת נראה קצת חשוד, אבל בוא נמתין ל-concept ולא נחרוץ את דינו בטרם עת..אעה, אז בהצלחה לכם אליאור! התמונות עד עכשיו נראות טוב ואני מקווה שזה יימשך
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים בדיוק היום שלחתי הודעה לסטינגר על העניין.עוד לא ראיתי בחיים קונרו שרץ ב4600mhz על אוויר, אז נכון שתמיד יש פעם ראשונה, אבל היא עדיין לא הגיעה.את האמת גם 4300 לא ראיתי, אבל זה עוד איכשהו (וגם לא) היה נשמע הגיוני.פשוט אין מצב! ולא נשלח אותכם עד לחו"ל בשביל להבין את זה....תראו במאגר את הE6700ES של קופרה על DI, רץ ב4510mhz.זה רק כדי שתקבלו פרופורציה....
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=851אותו בחור,אותו מעבד,בבקשה.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים פשוט בולשיט,אין מצב,הנינגה לא יכול להחזיק 1.7 וולט ( של הבחור הראשון ),אם הוא יריץ SP2004 הוא נופל בטוח וישר על ההתחלה,אם לא נופל החום עולה לאיזור ה - 70-80 מעלות,בקשר לבחור השני,הוא רושם PI ב - 14 שניות כשהוא על 3.5 וזה עוד יותר בולשיט,במהירות כזאת הוא לא יורד מה - 16 שניות,גם לא ברור איך עם הזכרונות האילו ( שאני מניח שהם ה - BPK ) הוא עומד על כאילו תזמונים גרועים ב - 390 הוא היה צריך להיות על ה - DEFAULT שזה4 4 4 12 .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.