פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים אני לא מאמין שעדין לא פירסמו את הודיאו הזה:http://www.youtube.com/watch?v=lH-6hMEdmfAשמראה את ה"כוחות המיוחדים" שיש לאורי ביידים שהוא קם ומעקם יפה את הכפית.וכמו שאתם רואים, זה לא טריק הוא באמת מעקם את הכפית...
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים ככה אנשים עושים כסף .......כושר דיבור טוב ויועים לעבוד על אנשים בעניים חח
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים עזוב כושר דיבור ^^ מה עם כושר כתיבה?ככה אנשים עושים כסף .......כושר דיבור טוב ויועים לעבוד על אנשים בעניים חח
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים תגידו מה שתגידואבל ביום שבת בערבהייתה התוכנית בערוץ 2עכשיו חברים שלי באו אליישבנו סתם ככה, אפילו לא ראינו את התוכניתפתאום אמא שלך אחד מהם אומרת לו הוא תיקן את השעונים הם פועליםאנחנו כזה מה פתאום כל מיני כאלה חשבנו הוא ביקש מחברה להתקשר לעבוד עלינו, אבל ואללה הייתה אמא שלו.אז אחנו לא מאמינים רוצים לראות מה קורה שםאותו חבר אומר שים שם כפית על הטלוויזיה נראה אם זה יתעקם.אני אומר לא מה פתאום, גם ככה אין לי מספיק וכולם בכיור, אז אני אתן לו לעקם לי אחת, לא שאני מאמין בזה בכלל אני הייתי הראשון שאמר שהוא עובד על כולם בעניים, אוזניות עוזרים בקהל, כל מיני כאלה.לא משנה בסוף שמנו איזה סכין אחרי איזה 20 30 דקותאני מסתכל על הסכין, וצועק WTF מי עיקם את הסכין?!!?!@?!@^%&*%$* חבר שלי שהסכין הייתה שלו - קופץ עלי כולו מעוצבן, ומעקם אותה ישר חזרה.אז אנחנו יושבים שם איזה עשר דקות מנסים להבין מי מאיתנו עשה את זהכשכולם אומרים שאף אחד לא נגע בזהולא ראינו אף אחד ליד זהשמתי לב לזה רק ממש אחרי שאף אחד לא הסתכל לכיוון הטלוויזיהתסבירו לי את זהבאמת שאני האחרון שיאמין לזהואני עדיין חושב שזה אחד מאיתנו, למרות שקשה לי להאמין כי אני ישבתי קרוב לטלוויזיה ואף אחד לא היה שם יותר משנייה שמישהו עבר שם.כן יצא ארוך אבל תראו מה השעה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.