פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים טוב מדי פעם המאוור של המעבד מפסיק לפעול - חשבתי שזה הsmart fan אבל כמה פעמים בדקתי בביוס הטמפ של המעבד היתה 63+- ועדיין המאוור לא עובדביטלתי את ה smart fan בביוס ומשום מה עדיין המאוור מפסיק לעבודעקב כך אחרי כל שימוש במחשב אני מכבה אותו - ואני לא מרוצה מזה כי דבר זה יכול לפגוע במעבד (חום ,קור,חום ,קור, בפרט בחורף בסוף המעבד יכול להינזק )אז רבותי תעזרו לעבדיכם הצנוע במוד קטן - איך לחבר קרור מקורי של אינטל של מעבד e6300 ישירות לספק שיעבוד ללא הפסקאו שתמליצו לי על קרור אחר שיתחבר ישרות לספק ויעבוד ללא הרף אשמחהמפרט שלי בצד יהודה.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים קודם כל ישנם 2 אפשרויות:1. מאוורר לא תקין - אם זה המצב חיבור ישיר לספק לא יעזור2. לוח אם לא תקין - אם מותקן עליו e6300 סביר שהוא חדש ועדיין באחריות, תממש.ולגבי השאלה:אני לא בטוח שניתן, כי מאוורר הסטוק של המעבד שלך (כמו כל המאווררים של אינטל מהשנה האחרונה) באים עם 4 פינים (+ - שליטה ובקרה), אני לא בטוח שאם תחבר את הפלוס והמינוס ישירות ל-12V הוא יעבוד (כי המנוע עצמו עובר דרך מעגל השליטה).אבל תמיד אפשר לנסות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר כן על המאוורר כתוב dc 12v 0.2 A אז כעיקרון אתה אומר שצריך לחבר ל12 וולט ?ועם מולקס זה לא יעבוד ?ד"א יש קרורים שמתחברים למולקס ?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים כאמור, המאווררים האלה עובדים על 12V אבל אני לא בטוח שחיבור ישיר לספק יעבוד מהסיבה שפירטתי לעי"ל.אבל שוב, אתה יכול לנסות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר להחזיר חנות אין לי כח - כבר החליפו לי לוח אם חדש ולחבר ל 12 וולט נראה לי קצת מורכב בשבילי . אתה מכיר איזשהו קרור למעבד שאפשר לחבר אותו למולקס ?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר קראתי וראיתי שיש שלוש אפשרויות שמה : 1.auto 2.voltage 3.pwd הראשון אוטומטי השני בשביל קרורים עם שלוש פינים השלישי בשביל קרורים עם ארבע פינים עד עכשיו זה היה על auto הגדרתי עכשיו pwd (הקרור של אינטל 4 פינים) אני אבדוק אם זה יהיה בסדר עכשיו עריכה : שינוי ההגדרה פתרה את הבעיה !! תודה ל shuy ובמיוחד ל isotop6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.