עבור לתוכן

הטכנאים של היום - עד כמה אפשר להיות דפוקים?

Featured Replies

פורסם
:xyxthumbs:
  • תגובות 48
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LCD כמו מסך LCD צבעוני גדול, או מסך כמו שאתם כאן בונים. כי המקרה הראשון זה שקר, והמקרה השני לא מעניין אף אחד.

פורסם

רוב הyכנאים יודעים לתקן מחשבים

לפעמים קורות טעיות שנשרף הלוח וכדומה אבל לרוב אם הוא שורף החנות תפצה אותך

אבל כשמצפים מהם להכיר טיפה את השוק שהם עושקים בו!!

להכיר מעבר לאסוס וPC PARTNER מעבר לאינטל ונבידיה מעבר לPROVIEW !!

ולרוב זה ככה גם המוכרים שדווקא הם אמורים להכיר יותר את השוק מהטכנאים שלהם !

זה דוגמא אחת

מזל שיש לנו פה בארץ חנויות איכות שאני מניח שרובכם מכירים אותם ....

פורסם

עוד פעם חניות? :lol:

חשבתי שדיברנו על זה ;D

ד"א, מישהו מכיר מקום טוב לקורסים בטכנאות באזור נתניה? אין לי מחשב להתאמן עליו, אחרת הייתי עושה את זה לבד.

פורסם
:silly:
פורסם

אני אישית מכל מה שלמדתי מקריאה באתר בהודעות בפורום, אני יכול להגיד שאני יכול להיות טכנאי.

וגם כל אחד מכם, אם טכנאי שואל מה זה AMD או מה זה גריז טרימי ועוד מאות דברים כאלה אז הם לא ראויים להיות טכנאים.

עריכה: שחכתי וגם מהניסיות על המחשב שלי ;D

פורסם

אני אישית מכל מה שלמדתי מקריאה באתר בהודעות בפורום, אני יכול להגיד שאני יכול להיות טכנאי.

וגם כל אחד מכם, אם טכנאי שואל מה זה AMD או מה זה גריז טרימי ועוד מאות דברים כאלה אז הם לא ראויים להיות טכנאים.

אתם מבינים? כאן יש שחצנות וזלזול. אז אתה יודע מה זה פה ומה זה שם. יש לך ניסיון עם יותר מלוח אחד ומעבד אחד? יש לך ממש מעט ניסיון מעשי, זה ממש שחצנות, לא במקום. לטכנאים יש ידע. וגם אם הם לא יודעים מה זה OC זה לא נורא. כי ממילא זה בולשיט.

פורסם

אתם מבינים? כאן יש שחצנות וזלזול. אז אתה יודע מה זה פה ומה זה שם. יש לך ניסיון עם יותר מלוח אחד ומעבד אחד? יש לך ממש מעט ניסיון מעשי, זה ממש שחצנות, לא במקום. לטכנאים יש ידע. וגם אם הם לא יודעים מה זה OC זה לא נורא. כי ממילא זה בולשיט.

אבל אני זוכר את עצמי עוד מגיל ככה 7 הייתי מבין במחשבים אז בDOS גם בגיל דיי צעיר הייתי פותח את המחשב ומתקין בו דברים והייתי יודע להקין וינדוס וכל זה...... ;D

פורסם

אבל אני זוכר את עצמי עוד מגיל ככה 7 הייתי מבין במחשבים אז בDOS גם בגיל דיי צעיר הייתי פותח את המחשב ומתקין בו דברים והייתי יודע להקין וינדוס וכל זה...... ;D

וואו ! :o

פורסם

וואו ! :o

כן אני יודע ;D

פורסם

שאלוהים ירחם עליך ,אתה הוף להיות אחד מהם

מהר בואו נציל אותו

AMD טובים מאינטל

POWER COLOR = NO NO

חומרה ג'נרית = NO NO

אני כולה רוצה לדעת איך להרכיב מחשב! אם היית ממשיך לקרוא, היית רואה שבגלל שאין לי מחשב להתאמן עליו אני הולך לזה! תשיג לי איזה דרעק והכל טוב.

פורסם

רק רוצה לבנות מחשב? הנה לך.

המדריך הפשוט הזה יעזור לך ויסביר לך צעד צעד מה לעשות.

פורסם

תודה, אבל לא הבנת.

אין לי את החלקים בשביל זה, אם היה לי, הייתי מדפיס ויושב על זה איזה שישי-שבת.

לשאלה המקורית: מישהו מכיר מקום עם קורסים איכותיים בנתניה?

פורסם

שישי-שבת? שעה, גג.

פורסם

טוב, אני מבין שאף אחד לא יודע איפה אני יכול.

יאללה, יש לי מבחן בגאוגרפיה מחר, הלכתי ללמוד.

ביי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים