פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לפי מה שקראתי באתר על הניסוי שעשו עם הקירור הזה..אכן התוצאות מרשימות.. אבל שמתי לב שרשום בחסרונות שהוא מסכן את הלוח אם.. מדוע?בגלל הצורת הרכבה שלו? האם באמת הלוח אם יכול להישבר?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אין לו חיבור ללוח מאחורי הסוקט אבל הוא תוכנן ככה שלא יהיה צורך באחד כזה אז לא אמור להיות נזק כלשהו
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים תראה אני החזקתי את הלוח אם שלי ASUS ביד ןחשבתי על זה שאומרים שאם אין תמיכה מאחורה זה יכול לשבור את הלוח ואני יכול להגיד לך בולשיט הלוח מאוד חזק צריך אולי לתלות עליו 5 קילו ולנער חזק כדי שהו ישבר אז אם חשבת על הטייפון וזה הדאגה היחידה שלך אז לך עליו אין לך מה לדאוג ולדעתי זה יתרון שאין לו חיזוק אחורי כי לא כלם יודעים לפרק ולהרכיב לוח
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני דווקא רואה את כחיסרון. גם אם זה לא ריאלי לחשוב שהלוח ישבר, זה עדיין קצת מפחיד.מי שיודע להרכיב גוף קירור, יכול לפרק ולהרכיב לוח אם בלי בעיות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים החיזוק הזה מאחורי לא פועל כך שהלוח לא ישברהוא פועל כך שהגוף לא יפולאם הגוף היה שובל את הלוח בשני המקרים הלוח היה נשברתסיקו
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים תראה אני החזקתי את הלוח אם שלי ASUS ביד ןחשבתי על זה שאומרים שאם אין תמיכה מאחורה זה יכול לשבור את הלוח ואני יכול להגיד לך בולשיט הלוח מאוד חזק צריך אולי לתלות עליו 5 קילו ולנער חזק כדי שהו ישבר אז אם חשבת על הטייפון וזה הדאגה היחידה שלך אז לך עליו אין לך מה לדאוג ולדעתי זה יתרון שאין לו חיזוק אחורי כי לא כלם יודעים לפרק ולהרכיב לוח אני מסכים איתך ב100%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.