פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים אם אתה מתעצלן לקרוא, מה שסביר להניח, אחרת לא היית פותח את הת'רד, אז תחתוך כל שני גידים, זה יהיה בסדר גמור.
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מנסיון זה קשה מאוד אבל אם עוטפים כל חשיפה של חוט ישר על המקום זה עדיין יוצא אחלה ואל תנסה אפילו לעשות חוט חט זה סיוט גם 2 זה סיוט שוב מנסיון
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים שמעתי (וראיתי) דיבורים על זה שהסיכוך נפגע- משהו ומידע עלול להכתב עם שגיאות או משהו מפחיד כזה... מישהו שמע משהו על זה ויכול לאשר או להפריך? למישהו יש נסיון עם כבלים עגולים שהוא הכין בעצמו בבית (אני מדבר על ה-80 סיבים)?
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים אני עשיתי את כל הכבלים ATA שיש במחשב עגוליםאת ה33 זה לא בעיהאבל אני ממליץ לך את ה80 גידים לעשות ב5 פשוט כל 5 גידיםאני עשיתי אחד אחדאני פשוט נקרעתי מכאבים אחרי זה בגב ובידייםואני לא איזה זקן או משהוומלא גידים נחתכו לי הייתי צריך להעטוף אותם עם איזולירבנדבסך הכל יצא פצצה והכל טוב הוריד מעלה או שתייםאבל את ה80 גידים תעשה כל 5 גידים!!!מינימום 3 גידים!זה פשוט יקרע לך את היד והגב אם תעשה ככה כל גיד או שניים...
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים מחבר אתה יכול לחתוך גם בדיוק באמצע העיקר שיהיה מחולק למספר זוגי...ולא פתחתי את הת'רד מתוך עצלנות פשוט חשבתי שכבל שמונים גידים זה לא מה שמוסבר במדריך...אגב מה ההבדל בין כבל ATA 100 לבין כבל ATA133?
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים שמעתי (וראיתי) דיבורים על זה שהסיכוך נפגע- משהו ומידע עלול להכתב עם שגיאות או משהו מפחיד כזה... מישהו שמע משהו על זה ויכול לאשר או להפריך? למישהו יש נסיון עם כבלים עגולים שהוא הכין בעצמו בבית (אני מדבר על ה-80 סיבים)?כןאני עיגלתי את שלי והם עובדים מצויין עד היום רק מה שחשוב זה שאם חושפים אז ישר מכסיםלי הם עובדים מצויין ובלי טעויותולזה ששאל אם זה חובה שניים לא זה לא חובה כלום לא חובה אבל זה שטותי לעשות כל אחד שתם מלא עבודה וזה לא ממש יתן יתרון על שתיים מנסיין תאמין לי ששניים זה סיוט לא נורמאלי אז 1 אתה תרצא לקרוע את הכבר באמצע
פורסם 2002 בנובמבר 2523 שנים אני אתמול עיגלתי כבל 80 גידים וחתכתי כל 2...העיגול הכי פצצה שיצא לי אי פעם, אפילו לא גילוי אחד !!!פשוט הלך חלק הכל, וזה גם היה מהר, החיתוך עצמול לקח לי 30 דקות, ועוד 15 דקות לעטוף ולשפצר...סה"כ 45 דקות לעיגול כבל 80 פינים, יצא מעולה, זאת הפעם השניה שלי שאני מעגל כבל 80 פינים, בפעם הראשונה יצא לא הכי גי הרבה גילתי, אבל עוטפים אז זה בסדר.אתה פשוט צריך להתאמן..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.