פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים דיוויד בליין מציג עצמו כקוסם ופעלולן ולא מעבר למה שהוא לאהוא לא מסתובב עם סוללת עורכי דין שיגנו עליו מפני כל אחד שמעז לא להאמין לוהוא לא מרגיש שום צורך להצטלם או להתחכך עם "סלברטאים" ואחרי זה לספר את זה לכל העולםגלר בכל הזדמנות יזכיר לך שהוא חבר של ג'קסון וכמה אנשים מפורסמים רוצים להיות איתומי שמדבר בצורה כזו מצביע על גבר בן שישים (במקרה של גלר) עם חשיבה של ילד בן 7אינפנטיל, חסר ביטחון בצורה קיצונית, ילדותי.וכשאתה בן שישים ומתנהג כך אתה פאתטי ועלוב
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים מחבר דיוויד בליין בה לארץ בידר קצת ילדים בית חולים אם אני זוכר נכון ויצא גבר אורי בה לארץ אומר לכולם שיש לו כוחות על טיבעים ועושה תוכנית בערוץ מיסחריבלי אנשים שיתנגדו לא תיראה כל פעם שבאים להגיד דברים נגד אורי ולתת לו אטגר אמיתי אז הוא אומר אני מרגיש חלש היום או שביגלל שלא מאמינים לא או לא מצליח וכו כניראה שהקריאו לו תספר המלך הוא ערום יותר מידי פעמים שהיה קטן זה על אורי בקשר לתוכנית פשוט שיעמום יצא לי ליראות בחול מופע שבחלק מימנו היה קוסם שלא רק שהיה טוב אלה גם היה מצחיק ולמרות שבדרך כלל קוסמים משעממים אותי ולא ציפיתי להרבה זה היה החלק הכי טוב במופע שהיה באמת טוב ככה שאם אתה מארגן תוכנית כזות ועוד בפרים טים אני מצפה שתיהיה מענינת אבל בימקום זה יתמקדו ב"על טיבעי" ודברים כאלה ולא נתנו מופע בידורי שמתאים לאנשים שרק רוצים להנות אם אני רוצה ליראות "כוחות" אני רואה STAR WARS ודברים דומים ומשחק במישחקי וידיאו בישביל זה אני לא צריך את אורי בקיצור תוכנית הבא אני לא יצפה ותאמת די יתפלאתי שלא כתבו על התוכנית הרבה לפחות לא ראיתי בבוקר לפני העבודה
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים מדהים שכולם אומרים שהתוכנית שיעמום ושכולם צפו בה ושכולם עוד יצפו בה.מה, אין ערוצים אחרים? הייתם שמים ערוץ 5, ערוץ 3, אחד מערוצי הסרטים, יס פלוס, ערוץ 10... אבל כולם צפו ובטח גם תצפו בתוכנית הבאה ותמשיכו להתלונן, למה לראות? לי יש תירוץ מעולה, אני במכללה ויש לי רק ערוץ 1 ו-2, אבל שאני בבית אני לא רואה ערוץ 2, אין בו תוכניות יותר מעניינות מערוצים אחרים ובנוסף יש בו המון פרסומות.
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים מחבר מדהים שכולם אומרים שהתוכנית שיעמום ושכולם צפו בה ושכולם עוד יצפו בה.מה, אין ערוצים אחרים? הייתם שמים ערוץ 5, ערוץ 3, אחד מערוצי הסרטים, יס פלוס, ערוץ 10... אבל כולם צפו ובטח גם תצפו בתוכנית הבאה ותמשיכו להתלונן, למה לראות? לי יש תירוץ מעולה, אני במכללה ויש לי רק ערוץ 1 ו-2, אבל שאני בבית אני לא רואה ערוץ 2, אין בו תוכניות יותר מעניינות מערוצים אחרים ובנוסף יש בו המון פרסומות.לתוכנית היה הרבה פירסום ובמיקרה הזה הפירסום עבד לדעתי או שלפחות עלי הפירסום המסוים הזה עבד אבל גם אני וגם אנשים אחרים במישפחה שלי לא אהבו תתוכנית ואני לא חושב שאני יצפה בתוכניות אחרות אלה אם ממש לא יהיה לי דברים אחרים לעשות ולא יהיו תוכניות אחרות באותו רגע אבל אני לא חושב שזה יקרה הרבה ככה שמה שאתה אומר לא נכון לכולםגם את כוכב נולד כימאת לא ראיתי ביכלל (ראיתי חלקים בודדים לעיתים רחוקות)והמיקרה הזה לא שונה לדעתי נתתי היזדמנות-כןהתוכנית היתה מהנה -לא אני יהיה צופה קבוע-לא
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים מדהים שכולם אומרים שהתוכנית שיעמום ושכולם צפו בה ושכולם עוד יצפו בה.מה, אין ערוצים אחרים? הייתם שמים ערוץ 5, ערוץ 3, אחד מערוצי הסרטים, יס פלוס, ערוץ 10... אבל כולם צפו ובטח גם תצפו בתוכנית הבאה ותמשיכו להתלונן, למה לראות? לי יש תירוץ מעולה, אני במכללה ויש לי רק ערוץ 1 ו-2, אבל שאני בבית אני לא רואה ערוץ 2, אין בו תוכניות יותר מעניינות מערוצים אחרים ובנוסף יש בו המון פרסומות.גם מבקר מסעדות צריך לאכול במסעדות שאחרי זה הוא יעביר עליהן ביקורת , אין קשרנכון צפיתי בתכנית ע"מ להבין על מה כל הבלאגן ושטיפות המוח שערוץ 2 מפמפם לנו כבר חצי שנה בפרומואיםראיתי והבנתי , עכשיו אני לא צריך יותר להמשיך לצפות בזבל הזהאני מבטיח לך שבשבוע הבא הרייטינג של הזבל יצנח בחציככה זה תמיד בפעם הראשונה תכנית תגרוף אחוזי צפיה גבוהים מאוד , זה לא אומר כלום לגבי ההמשך
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים סתם שקרן מה לא שמתי על הטלויזיה כפיות שעונים שום דבר לא קרה בטוח הם משתפים פעולה שיקחו מישהו מהקהל.
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים אורי גלר הוא תותח עלמהסיבה שהוא גרם ועדיין גורם למאות אלפי אם לא למליוני אנשים לחשוב שיש לו כוחותהוא עשה מליונים מזההוא דבק ודובק בזה עשרות שניםהוא יודע לתת שאוו ענקאבל אין לו כוחות הכל בולשיטאבל בהחלט צריך לתת לו קרדיט על ההצלחה שלו בלי קשר לשקרים שהוא מוכר לעולם, אם יש אנשים שמוכנים להאמין לשטויות האלו יהיה מישהו שימלא את הצורך הזה.
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים גם מבקר מסעדות צריך לאכול במסעדות שאחרי זה הוא יעביר עליהן ביקורת , אין קשרנכון צפיתי בתכנית ע"מ להבין על מה כל הבלאגן ושטיפות המוח שערוץ 2 מפמפם לנו כבר חצי שנה בפרומואיםראיתי והבנתי , עכשיו אני לא צריך יותר להמשיך לצפות בזבל הזהאני מבטיח לך שבשבוע הבא הרייטינג של הזבל יצנח בחציככה זה תמיד בפעם הראשונה תכנית תגרוף אחוזי צפיה גבוהים מאוד , זה לא אומר כלום לגבי ההמשךערוץ 2 כבר 3-4 שנים מאכזב קשות. ד"א, אתה נחשף לספאם הטלווזיוני הזה (המכונה פרסומות) רק אם אתה רואה ערוץ 2 מלכתחילה.חלק מהתוכניות העלובות ביותר של השנים האחרונות - כוכב נולד, כוכב נולד 2, כוכב נולד 3, כוכב נולד 4, נולד לרקוד ורוקדים עם כוכבים.ד"א, דברים טובים יש בלילה - "בטיפול" ושידורים חוזרים של "סיינפלד" ו"חברים" בעולם סביר היו משודרים בפריים טיים, גם אם הן לא תוכניות מקור.
פורסם 2006 בנובמבר 1918 שנים מחבר אני נחשף לפירסומות בערוץ 2 בתוכניות בוקר לפני שאני הולך לעבודה ובחדשות ככה שביגלל זה ידעתי על התוכנית הזות חוץ מיזה מפרסמים תוכניות חדשות גם בתוכניות אירוח ואחרות בערוצים של הכבלים\לווין ככה שהקצת מאוד זמן שאני מקדיש לערוץ 2 לא אופך אותי לצופה נאמן
פורסם 2006 בנובמבר 2018 שנים תעיפו מבטח בסירטון של 13 הדקות הזה על ה"כוחות" של אורי גלר. http://video.google.com/videoplay?docid=-3396869920557391806&q=%22James+Randi%22 חוץ מזה התוכנית שלו בחיפוש לאחר "יורש" איך לעזאזל יש יורש למישהו עם "כוחות על טביעים"? :kopfpatsch:
פורסם 2006 בנובמבר 2518 שנים לא קראתי את הדיון אבל אני מניח שכבר אמרו את זה:אורי גלר גאון.הוא פשוט גאון, ובאמת יש לו כוחות על.אבל הכוחות האלה לא מקנים לו יכולת לכופף כפיות או לעצור שעונים, הם מאפשרים לו לסחוף אחריו, כבר משהו כמו 2 עשורים, מיליוני אנשים בכל העולם, ולגרום להם להאמין בזה שהוא מסוגל לדברים על טבעיים.הוא הרוויח כל שקל מהשקלים הרבים שלו ביושר, הוא פשוט שחקן. וזאת היכולת הגדולה באמת שלו, ההופעות המדהימות שגורמות לך להאמין שאתה רואה פה משהו יוצא דופן, שבעצם הוא לא שונה מכל קוסם אחר, כמו דייויד בליין או צ'יקו ודיקו.
פורסם 2006 בנובמבר 2518 שנים תעיפו מבטח בסירטון של 13 הדקות הזה על ה"כוחות" של אורי גלר. http://video.google.com/videoplay?docid=-3396869920557391806&q=%22James+Randi%22 חוץ מזה התוכנית שלו בחיפוש לאחר "יורש" איך לעזאזל יש יורש למישהו עם "כוחות על טביעים"? :kopfpatsch: סתם זקן קנאי ודפוק....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.