פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים 3.מאיפה ההוכחה שחברות הנפט לא שילמו לו מיליונים? שוב את הרכוש שיש לו לא מסיגים ממופעי כיפוף כפיות.מה זאת אומרת איפה ההוכחות שהחברות לא שילמו לו כסף? מאיפה ההוכחות שהחברות לא שילמו לי כסף? אף חברה לא טענה ששילמה לו כסף רק הוא טוען ששילמו לו כסף... חברות ששאלו אותם על זה הכחישו... הוא זה שצריך להוכיח ששילמו לו כסף...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר גם אם באמת שילמו לו זה לא אופך אותו לאמיתי הרבה אנשים השקיעו כסף בחברות קש ונתנו כסף לנוכלים ככה שזה לא אומר כלום וגם מנהלים בחברות גדולות יכולים לעשות טעויות או לקחת הימוראם היתי מנהל בחברת נפט גדולה ומישהו היה בה ואומר לי שהוא יכול לימצוא נפטהיתי מוכן לשלם לו הרבה בישביל זה אם הוא באמת היה מצליח ולא היה כל כך משנה לי איך ככה ששילמו או לא זה באמת לא מענין
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים בשנות ה-70 או ה-80 בתוכנית "60 דקות"(תוכנית תעודה מאוד מפורסמת בארה"ב) ראיינו אותו ,לפני הראיון הוא ביקש שיכינו לו כמה אביזרים בכדי להדגים את כוחותיו, מנחה התוכנית הראה את האביזרים שגלר בקש לקוסם וביקש ממנו לחשוב מה אפשר לעשותאיתם ואיך למנוע מגלר לעשות את הטריק במיקרה שהוא משתמש בקסמים ,גלר היה ממש כמו מפגר שם כששום דבר שניסה לא הצליח,אח"כ כך הוא טען שביגלל שכולם לא האמינו בו זה ביטל לו את הכוחות ואיים לתבוע את מפיקי התוכנית,דבר שכמובן לא עשה,לדעתי הוא מאמין בעצמו שיש לו כוחות על טיבעיים ובגלל זה הוא נראה לכולם אמין, הוא מין אורן זריף אבל ידוע יותר טוב איך למכור את עצמו,הקוסם ליאור מנור פעם הציע לגלר עימות טלוויזיוני שבו גלר יעשה משהו וליאור מנור יבצע את אותו דבר ויוכיח שזה טריק אבל גלר לא הסכים.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני לא יודע אם אני מאמין ב'כוחותיו' או לא.מה שבטוח, לפני כ10-15 שנה, בבית של סבתא שלי ז"ל וסבא שלי שיבדל"א, הם העמידו שעון על הטלוויזיה בזמן שהוא הופיע וביקש לעשות כן. אותו שעון שלא עבד, התחיל לעבוד אחרי התוכנית.לא משנה מה, קצת קשה להסביר את זה.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ואתתתתתתםם בחרתם............................................... עיגול! איזה פאשלה לאורי גלר בשידור חי שימו לב הוא עשה תנועה עם הידיים של צורת עיגול והוא למד את זה בשיטה שנקראת NLP, נמרוד הראל הסביר עליה בתוכנית שלו, הוא פשוט מצייר את הצורה והיא נקלטת לכם בתת מודע. ואתם מקבלים את "השדר הטלפתי" דרך כבלי הטלווזיה.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר ראיתי אותו כרגע מדבר על טלפתיה אבל מסמן תסימן של ה+ אם היד שלו זה היה אומנם עדין אבל למי שחיפש טוב היה יכול ליקלוט את זה ואני מנחש שהציור שלו יהיה + ומחר הרבה אנשים יתלהבו בטח זה דבר פסיכולוגי שעובד על תמימים ונחכה וניראה אם אני צודק עריכה -עיגול ? היתי בטוח + אבל לא משנה הוא שיחק אם הידים ממש מכשף :lol: אורי לתת לגולם מיפרג מיליון דולאר אתה תיתן אני אם הידים תנועות עושה :lol: :lol:
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מעבר לזה שהוא עושה צורות עם הידיים (שאגב, אני בכלל ראיתי שהוא עשה צורה של ריבוע...)לדעתי יש פריימים מושתלים עם הצורות בפיד של הווידיאו, זה מאוד מהיר, צופה ממוצע לא יראה את זה, זה נראה כמו דרופ רגיל, אבל אני בטוח ב100% שאם מישהו יקליט את המשדר ויעצור על הפריים הזה הוא יראה שקופית עם הצורה הבסיסית שהוא רוצה שתבחרו בה
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני עכשיו רואה את הקטע של הבנאדם השני ואני לא מאמין כמה מרגול יכול לגלג' ולהיות מטומטמתאם ראיתם עכשיו את הפתיחה של הבנאדם השלישי שהוא חרדי היה לו כובע כזה מאמריקה שכתוב עליו DOS ברמה כמו של הכובעים של ה NYY
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ראיתי אותו כרגע מדבר על טלפתיה אבל מסמן תסימן של ה+ אם היד שלו זה היה אומנם עדין אבל למי שחיפש טוב היה יכול ליקלוט את זה ואני מנחש שהציור שלו יהיה + ומחר הרבה אנשים יתלהבו בטח זה דבר פסיכולוגי שעובד על תמימים ונחכה וניראה אם אני צודק עריכה -עיגול ? היתי בטוח + אבל לא משנה הוא שיחק אם הידים ממש מכשף :lol: אורי לתת לגולם מיפרג מיליון דולאר אתה תיתן אני אם הידים תנועות עושה :lol: :lol: גם אני "ראיתי" פלוס :lol: כשהבנאדם השלישי שאל את מרגול אם יש לה אנרגיות שליליות היא אמרה לו : "יש לי הרבה אנרגיות כאלה.... אני כולי שלילית.... גם אורי גוטליב חושב שאני שלילית-אבל אני לא"
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר כל אח אחד שלי אמר צורה אחרת ככה שאם אין כמה צורות פה זה לא עובד אבל מחר בטח יהיו מספיק אנשים בארץ שיחשבו שזה מדהים חוץ מיזה התוכנית די משעממת להיום אני רואה אותה כי הטלויזיה שלי בחדר נידפקה אז אני לא משחק הרבה בPS2 היום אבל שבוע הבא אני לא מתכנן ליראות אותה ביכלל אם היתי רוצה ליראות קוסמים יש תקוסם שמרחף באוויר ברחוב ועוד כל מיני דברים מגניבים אחרים בערוץ 18 עריכה- כרגע הוא סימן קוו ישר כלפי מטה בחלק המרכזי במסך קוו כזה יש רק ל+ כי לריבוע הקווים לא במרכז
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אגב, יש פרק של סאות' פארק שיותר יתאים לאורי גלר, הפרק הוא מהעונה השמינית, והוא נקרא Cartman's Incredible Gift.פשוט תצפו בו ותהנו.ובפרק הזה, יש שם גם חבורת אנשים עם כוחות שרוצים לבטל את הכוחות של קרטמן, בדיוק כמו הבחור שהתראיין לynet בכתבה שהראו פה.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר התוכנית הזות ברמה של קוסמי בר מיצווה אני לא מאמין בדברים האלה אבל אני מצפה למופע נחמד אפילו הקברן בWWE עושה דברים יותר מגניבים מיזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.