עבור לתוכן

שאלה על רובה אויר אוטומטי...

Featured Replies

פורסם

בהיתי בזה כמה דקות רצוף

• תגובות 68
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מוסרי תיהיה בריא כל פעם מחדש אתה הורג אותי עם הדברים שאתה קונה אגב מגניב כמה עלה לך?

פורסם

כן :xyxthumbs: יפה אז מישהו יכול לעזור למצוא מיניגאנים אני מוצא רק אבל רק אמיתיים אם הכדורים האמתיים ואם אה 3000-15000 כדורים בדקה

פורסם

אמרתי לך כבר. אני כמעט בטוח ש-G&G מייצרים דגם כזה. אני גם דיי בטוח שהוא עולה כמה אלפי דולרים.

פורסם

וואוו מניגאן מפזר הפגנות ברגע הדבר הזה מסוגל להרוג :silly:

פורסם

גם האיירסופט מגיעים לאלפי שקלים? אני זוכר שרציתי להיכנס חזק לקטע של הפיינטבול רק ראיתי המחירים של הרובים שמה החלטתי שאני לדבר הזה לא מתקרב. 2000 שקל בישביל רובה שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה רובה זה יותר נראה כמו אקדח וזה פשוט חתיכת פלסטיק עם ברזל שמחברים לה את הבלון חמצן הזה וזהו כאילו מה לעזאזל יש שם זה כמו הפוטייטו גאן שמכינים ב100 שקל +- וזה גם יותר מגניב ומקורי.

קיצור אם זה גם עולי אלפי שקלים לא מתקרב לזה.

700$ ומעלה למארקר, בערך 300$ למיכל עשוי קרבון פייבר, עוד 300 למחסנית איכותית, 90 שקל לחבילת כדורים של משהו כמו 100 כדורים...

אה, ועוד 150$ לקסדה + 150$ לבגדים.

עסק יקר.

פורסם

מפחיד כמה שהדבר הזה נראה אמיתי

www.modelguns.co.uk

פורסם

700$ ומעלה למארקר, בערך 300$ למיכל עשוי קרבון פייבר, עוד 300 למחסנית איכותית, 90 שקל לחבילת כדורים של משהו כמו 100 כדורים...

אה, ועוד 150$ לקסדה + 150$ לבגדים.

עסק יקר.

150$ לקסדה? לא הגזמת קצת...? גם לא חייבים ישר לקנות ציוד high end. תאמין לי שאפשר להכנס לפיינטבול בהרבה פחות.

פורסם

תלוי איזה יש קסדות בהרבה יותר

קסדה זולה מחברה לא חרא לאופנוע עולה 700 שקל ככה שאין לדעת מחירי קסדות לפי המילה כולה קסדה

פורסם

אם הבחור שלנו יחליט להשתמש בכדורי אלומיניום 6mm אז תאמין לי שקסדה פשוטה לא תספיק (הכדורים האלו הורגים באמת for god sakes)

פורסם

תלוי איזה יש קסדות בהרבה יותר

קסדה זולה מחברה לא חרא לאופנוע עולה 700 שקל ככה שאין לדעת מחירי קסדות לפי המילה כולה קסדה

איזה סטלן. אנחנו מדברים על קסדות לאיירסופט\פיינטבול. זה יותר מסכות מאשר קסדות.

פורסם

האומנם ...

אז צריך חומר יותר חזק לכל הפרצוף ועוד מסנן אויר פשוט שלא יכנס צבע אל תישכח שצריך הגנה אחרי הכל אם לא היה צריך אז למה לשים את זה ולא רק מישקפת

קסדה כזו עולה אפילו יותר מקסדה של אופנוע

אגב בתחנה המרכזית החדשה יש כאלה על אויר או על חשמל ? כי ראיתי רק קפיץ

יש שם שוטגאן אתם חושבים שהוא חזק ?

אכן אני סטלן

פורסם

אגב בתחנה המרכזית החדשה יש כאלה על אויר או על חשמל ? כי ראיתי רק קפיץ

יש שם שוטגאן אתם חושבים שהוא חזק ?

אכן אני סטלן

השוטגאן כואב משו אחולשילינג (burst shot) אך הוא יעיל לטווחים של 8~10 מטר בלבד מעבר לזה הוא לא שווה כלום

יהיה לי את הmp5 ה"צעצוע" הזה מדייק ל25m ויעיל עד 40m לפחות

יש לי עדיין את הm4 carabine אך אין לי תחמושת בשבילו...

הAK-47 מומלץ בדיוק שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים