עבור לתוכן

שאלה על רובה אויר אוטומטי...

Featured Replies

פורסם

עד כמה זה מסוכן באמת ( לידע כללי בלבד ).

אם זה פוגע לך בבטן מטווח של 5 מטר - מה יותר יכאב ה-m4 המזויף או רובה פיינטבול ממוצע?

• תגובות 68
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאחר התנסות עם פיינטבול הייתי אומר שפיינטבול

פורסם

פיינטבול

ההבדל הוא קצב האש

פורסם

אני קיבלתי כדור פיינטבול בצאוור מטווח של 7 מטר בערך ויצאתי מזה דיי חי.

פורסם

זה לא כ"כ כואב. בטח שלא רובים כאלה תוצרת סין כשהם בסטוק (בלי שיפורים). ה-FPS שלהם דיי נמוך והם יורים כדורים בקוטר 6 מ"מ במשקל בין 0.12 ל- 0.2 גרם. ההבדל העיקרי בין הכאב של פגיעת פיינטבול לפגיעה מרובה איירסופט הוא בגלל המסה של הכדורים.

פורסם

לפי מה שראיתי הם פועלים על סוללה נטענת, איך הם עובדים בדיוק ??

פורסם

כעיקרון יש שלושה סוגים של נשקי איירסופט: כאלה שפועלים על לחץ אויר, כאלה שפועלים על סוללה ומנוע, וכאלה שפועלים ע"י דריכה ידנית של קפיץ. כל רובי האיירסופט פועלים ע"י דחיפה של בוכנה במהירות גבוהה בשביל להעיף את הכדור. השוני הוא באופן דחיפת הבוכנה, לא הכדור.

בארץ ניתן להשיג רק חשמליים (אוטומטיים\חצי אוטומטיים) וכאלה שפועלים על קפיץ (לא אוטמטיים\חצי אוטומטיים) שכולם יחסית זולים ומיוצרים בסין.

פורסם

מאיפה קונים תדבר הזהה????

או שאלה לבחור שקנה מאיפה קניתה את זה???

פורסם

זה לא כ"כ כואב. בטח שלא רובים כאלה תוצרת סין כשהם בסטוק (בלי שיפורים). ה-FPS שלהם דיי נמוך והם יורים כדורים בקוטר 6 מ"מ במשקל בין 0.12 ל- 0.2 גרם. ההבדל העיקרי בין הכאב של פגיעת פיינטבול לפגיעה מרובה איירסופט הוא בגלל המסה של הכדורים.

לא הבנתי, הFRAMES PER SECOND שלהם או הFIRST PERSON SHOOTER שלהם?

פורסם

לא הבנתי, הFRAMES PER SECOND שלהם או הFIRST PERSON SHOOTER שלהם?

מטאפורה לקצב היריות לשניה...

פורסם

קצב אש

פורסם

BPM

בוליט פיר מיניט.... :smile1:

פורסם

האמת שזה feet per second...

פורסם
  • מחבר

מאיפה קונים תדבר הזהה????

או שאלה לבחור שקנה מאיפה קניתה את זה???

אחי קנה לי מיפן עלה לו 120 דולר יש יותר זולים בארץ מפלסטיק(שלי דגם כולו מאלומיניום משקל 3.7 ק"ג) בתחנה המרכזית בתל אביב לא יודע מה המחיר ניראה לי 300 שקל...

פורסם

כעיקרון יש שלושה סוגים של נשקי איירסופט: כאלה שפועלים על לחץ אויר, כאלה שפועלים על סוללה ומנוע, וכאלה שפועלים ע"י דריכה ידנית של קפיץ. כל רובי האיירסופט פועלים ע"י דחיפה של בוכנה במהירות גבוהה בשביל להעיף את הכדור. השוני הוא באופן דחיפת הבוכנה, לא הכדור.

בארץ ניתן להשיג רק חשמליים (אוטומטיים\חצי אוטומטיים) וכאלה שפועלים על קפיץ (לא אוטמטיים\חצי אוטומטיים) שכולם יחסית זולים ומיוצרים בסין.

שהייתי בספרד נכנסתי לחנות שמתעסקת בזה, בקיצור אמרתי בו נבדוק מה זה על לחץ אוויר :x הצורה שלו קצת מזכירה את הרובים של הפיינטבול אבל זה יותר כואב :x מנסיון.

כעיקרון פעם בשכונה שלי שכולנו קנינו כאלו אקדחים ורובים, הינו יושבים בגינה אחת ומשחקים איתם בקבוצות כמו תפוס ת'דגל במציאות, שזה ה-דבר הכי כייפי, כמובן חייבים להשתמש במשקפים שמשהו יגן על העיינים אבל עדין, חוץ מזה שכולנו הינו מלאים בסימנים של עיגולים קטנים בצבע כחול בכל הגוף, היה כייף רצח.

ולי יש דגם שדומה ל"דיגל" בבית שהבאתי מיוון ועוד דגם של "יחריחו" עם מחסנית גדולה יותר שהבאתי מבולגריה ומי שרוצה לקנות יש בתחנקשרה מרכזית ששם זה כל החארטות שנהרסים אחרי שבוע ויש באילת חנות אחת ובשוקים בצפון כמה מוכרים ששם מוכרים את ה"טובים" אפשר להגיד.

ובקשר לטיפול מיוחד? לי לא ממש ידעו על טיפול מיוחד חוץ משדאג שהוא לא יפול :x

וכן הדבר הזה דיי מסוכן אם הכדור נכנס למקומות לא רצוים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים