עבור לתוכן

שאלה על רובה אויר אוטומטי...

Featured Replies

פורסם

קניתי היום את הדגם הזה :

WELL R-6

http://www.razyboard.com/system/thread-katestwellmbkar6m4a1-softair(ka)board-568537-2351259.html

השאלה שלי אם יש לדבר הזה טיפולים שצריך לעשות , גם קיבלתי איתו מפתח אלן קטן חיפשתי מה היעוד שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים...

• תגובות 68
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא רובה אוויר, זה רובה airsoft. זה גם לא חוקי בארץ, ד"א.

קהילת האיירסופט הכי גדולה בארץ היא בהיידפארק.

פורסם
  • מחבר

זה לא רובה אוויר, זה רובה airsoft. זה גם לא חוקי בארץ, ד"א.

קהילת האיירסופט הכי גדולה בארץ היא בהיידפארק.

אני חדש בעסק , מזאת אומרת AIRSOFT ? ואם אתה מבין בזה ויכול לעזור לי או לתת קישור לאתר בעברית...?

פורסם

פעם התעסקתי עם זה, היום כבר לא. בכל מקרה, יש בהיידפארק פורום על הנושא, חפש אותו. יש גם מישהו שהכניס את זה לויקיפדיה בעברית. יש שם הרבה מידע.

פורסם

יפה :xyxthumbs:

מאיפה אפשר להשיג כאלו דברים

פורסם

זה לא חוקי.

פורסם

תכתוב לי בפרטי אם אתה יודע מאיפה להשיג ואני חיי בחיים בלתי חוקיות :silly::hat:

פורסם

תכתוב לי בפרטי אם אתה יודע מאיפה להשיג ואני חיי בחיים בלתי חוקיות :silly::hat:

מ-ט-ו-ר-ף!

פורסם

אני מת על הדברים האלה...למרות שאני מעדיף רובה אוויר אמיתי.

פורסם

אני יודע מאיפה להשיג אבל אני מעדיף לא להגיד לך. ילדים קטנים שיורים עם זה על חתולים בכלל לא עוזרים לקדם את הספורט הזה בארץ.

פורסם

תגיד לי אני בן25 :kopfpatsch:חתולים אני כולכך אוהב שאני אוסף חתולים ומגדל אותם בבית ונותן להם אוכל ועוזר בהכול רק כדאי לעזור להם לחיות :pissed:

ואתה אומר שאני יורה בהם :kopfpatsch: :-\ :screwy: אני רוצה להכנס לקטע הזה בשביל סתם לא בשביל לירות בכול מה שחיי אם כבר במטרות אני ירה או יאסוף את הנשק ליופי נקודה :kopfpatsch: ואתה חייב לעשות רע בהכול אני מבין אה

SciFi7;אתה עוד לא יודע מה אני עושה :silly::hat:

פורסם

לעשות רע בהכל? ממש לא, פשוט לפי צורת הניסוח שלך הנחתי שאתה ילד קטן.

פורסם

ועכשיו אתה מבין או שתרצה להרוס עוד משהו :(

או שלפרט כמה חיות לקחתי לאמץ עד שיבריאו

פורסם
  • מחבר

אני יודע מאיפה להשיג אבל אני מעדיף לא להגיד לך. ילדים קטנים שיורים עם זה על חתולים בכלל לא עוזרים לקדם את הספורט הזה בארץ.

צודק מה שכן זה מאוד מאוד מסוכןןןןןןןןןןןןןןןןן קניתי את זה יותר ליופי אבל רציתי על הדרך לדעת מה הטיפולים שהוא דורש

פורסם

תעשו לי טובה תתנו את הכתובת רק לאנשים שאתם מכירים וסומכים עליהם אני וחבר שלי היינו באמצע נהיגה ואיזה זבל רוקןן עלינו מחסנית שלמה של הדבר הזה והחלון היה פתוח, עזבו עכשיו מה היה סופו של אותו אחד, אני וחבר שלי נסענו להוציא את אחי הקטן אם הוא היה איתנו באוטו זה יכל להיגמר רע גם לאחי ובטוח שליורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים