פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים?כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע.תודה רבה.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אתה מתכוון למעבד?מה הקשר? בטח 64ביט למה שתתקע? יש תמיכה גם ל-32ביט.יש היום המון תוכנות שתומכות...אבל גם אם לא.. אז אין קשר בין זה לבין ההתקנה שלך מערכת הפעלה\תוכנות\משחקים, להתקע אתה לא תתקע....אין שום טעם להשקיע כסף במעבד שהוא מינימום לא 64ביט ודואל.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים זה למעשה בין היתר נפח הזיכרון של האוגרים שנמצאים בתוך המעבדוגם מרחב הכתובות של הזיכרוןהיתרונות הגדולים של ה-64Bit הם ביישומים מקצועיים ובאפשרות לשים יותר מ-4GB זיכרון
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר השאלה היא יותר ככה, יש לי מעבד Pentium 4 64BIT עכשיו מותקנת עליו מערכת הפעלה של XP 32 Bit , השאלה האם עדיף להתקין מערכת הפעלה 64 Bit?האם מערכת הפעלה של 64 Bit תתמוך בצורה יותר טובה במעבד.ובקשר לתוכנות ומשחקים, האם יש באמת רוב של תוכנות ומשחקים התומכים ב-64 Bit, נגיד שאני צריך את התוכנה Nero אז תהיה לה גרסא ל-64 ביט.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים זהו שידעתי שלכאן זה יגיע ולא הבנתי את הקשר.זה קשור יותר לווינדוס לדעתי.ו.......לא שווה עדיין לדעתי להתקין מערכת 64ביט אבל זו רק דעתי.בכל מקרה יש על זה ים דיונים וגם סטיקי אם אני לא טועה.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים לפותח הדיון אני יסביר בפשטותכל מעבד 64 ביט נפוץ שנימכר היום תומך באופן מלא גם ב32אף מעבד 32 ביט לא תומך ב64 ככה שבמעבד 64 אתה תוכל להריץ גם תוכנות של 32 ביט וגם של 64 ביט(כמובן במערכת הפעלה שתומכת בזה)(אתה תוכל להתקין כל מערכת הפעלה של PC לפי הבחירה שלך)ככה שתילך כמובן רק על 64 ביט ומאוד רצוי כפול ליבה
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים כבר יש לו מעבד והוא מדבר על תמיכה,וברור שמערכת ב-64 ביט תיתן ביצועים טובים יותר השאלה בדרייברים ותמיכה מסביב.לכן רק חיפוש יכול לעזור לו ולדעת האם זה כדאי לו.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אוקי תודה רבה על התמיכה, הבנתי את הקטע.אני יחפש כאן בפורום דיוני על הנושא, תודה רבה.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מעבר ל Windows XP Professional x64 לא בהכרח יתן לך ביצויים טובים יותר ו/או תאימות טובה יותר.כמו כן יש למערכת ההפעלה הזאת בעיות של חוסר תאימות גם לתוכנות ומשחקים וגם לרכיבי חומרה מסויימים וציוד היקפי.היא כן קצת יותר יציבה מה XP הרגיל כי היא מבוססת על גרסת השרתים (windows server 2003).אני ההיתי נשאר עם ה XP PROFESSIONAL שיש לך כרגע וממתין לראות מה יהיה עם הויסטה שהיא מן הסתם תיהיה טובה יותר ובשלה יותר בכל הקשור ל 64BIT.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים כבר יש לו מעבד והוא מדבר על תמיכה, וברור שמערכת ב-64 ביט תיתן ביצועים טובים יותר השאלה בדרייברים ותמיכה מסביב. לכן רק חיפוש יכול לעזור לו ולדעת האם זה כדאי לו. אני שלחתי תהודעה שניה אחרי שפירסמו את 2 ההודעות מעלי ככה שזה יצא לא קשור סורי
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אם אין לך סיבה טובה שאתה יודע עליה (תוכנה ספציפית, צריך יותר מ4G זיכרון וכד') - לא כדאי לך לעבןר ל windows 64. אם כבר חכה לוויסטה.זה נכון במיוחד לגבי P4 (ו-PD) - שלפי הטענות הביצועים שלהם ב-64 ביט גרועים יותר מב32
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מעבר ל Windows XP Professional x64 לא בהכרח יתן לך ביצויים טובים יותר ו/או תאימות טובה יותר.כמו כן יש למערכת ההפעלה הזאת בעיות של חוסר תאימות גם לתוכנות ומשחקים וגם לרכיבי חומרה מסויימים וציוד היקפי.היא כן קצת יותר יציבה מה XP הרגיל כי היא מבוססת על גרסת השרתים (windows server 2003).אני ההיתי נשאר עם ה XP PROFESSIONAL שיש לך כרגע וממתין לראות מה יהיה עם הויסטה שהיא מן הסתם תיהיה טובה יותר ובשלה יותר בכל הקשור ל 64BIT.גם XP רגיל מבוסס על Win NTלפותח הת'רד, התוספת ביצועים תלויה ביישום הספציפי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.