עבור לתוכן

מה תעדיפו QUAD CORE החדש או DUAL 2 CORE ?

Featured Replies

פורסם

אוקיי

עוד מעט יגיע לארץ הQUAD CORE החדש של אינטל QX6700

ולעומות יש את הDUAL CORE 2

X6800

בהנחה שכסף לא משחק (יכולים להרשות את שניהים), מה תעדיפו?

הDUAL פועל במהירות שמתקרבת ל3 ג'יגה הרץ

לעומת ה4 שפועל על 2.66

וכמובן יש את הבדלי הליבות (2 לעומת 4)

פורסם

ה- QE6700 פשוט יותר טוב מכל בחינה.

פורסם

אני אעדיף את ה-QX6700 ללא שום ספק.

ההפרש בין שני המעבדים-266MHZ (או משהו כזה) ניתן לפתור בקלות ע"י OC קליל!

פורסם
  • מחבר

ה- QE6700 פשוט יותר טוב מכל בחינה.

אתם יכולים להסביר?

כי נניח כרגע אני מסתכל במבחני ביצועים שלו ונראה כי נניח במשחקים ותוכנות שלא ממש מנצלות ריבוי ליבות יש מהירות גובהה יותר ל6800

מישהו מוכן לתת חוות דעת מעבר לרק "X יותר טוב" ? ???

פורסם

יש כבר היום לא מעט תוכנות שמנצלות מרובי ליבה. ולכן אין שום סיבה שאני עדיף 2 ליבות ע"פ 4.

מה אתה תעדיף? AMD 3500 חד ליבה או AMD 3800 כפול ליבה?

למרות שהראשון הוא 2400MHZ והשני (הכפול ליבה) בעל 2000MHZ בלבד?

פורסם
  • מחבר

יש כבר היום לא מעט תוכנות שמנצלות מרובי ליבה. ולכן אין שום סיבה שאני עדיף 2 ליבות ע"פ 4.

מה אתה תעדיף? AMD 3500 חד ליבה או AMD 3800 כפול ליבה?

למרות שהראשון הוא 2400MHZ והשני (הכפול ליבה) בעל 2000MHZ בלבד?

יש משהו בדברייך :xyxthumbs:

וכמה לפי דעתך נניח עוד מספר חודשים מעבד כזה, יחד עם לוח אם טוב שכולל NFORCE 680 החדש וזכרון סביר (כנראה בין 2-4 ג'יגה) יעלה?

וכמה אנשים פה ילכו על קונפגרוציה כזאתי?

שווה את ההשקעה הכספית?

פורסם

כמה מהאנשים ילכו על זה? סביר להניח שאפשר לספור אותם על אצבע אחת ותישאר לך אצבע לחטט באף.

המעבד צפוי לעלות 999$ וזה עוד בחול וגם לאלף יח' - בארץ העניין צריך לעלות בסביבות המחיר של ה-6800 ככה שתבין לבד.

הלוח עולה 1700-2000 והזכרונות כנראה ישארו באותו מחיר בערך.

יותר מזה אני מאמין שאני לא צריך לפרט.

פורסם
  • מחבר

כמה מהאנשים ילכו על זה? סביר להניח שאפשר לספור אותם על אצבע אחת ותישאר לך אצבע לחטט באף.

המעבד צפוי לעלות 999$ וזה עוד בחול וגם לאלף יח' - בארץ העניין צריך לעלות בסביבות המחיר של ה-6800 ככה שתבין לבד.

הלוח עולה 1700-2000 והזכרונות כנראה ישארו באותו מחיר בערך.

יותר מזה אני מאמין שאני לא צריך לפרט.

:kopfpatsch:

מפלצתי :pissed:

ולפי דעתך ההשקעה תהיה שווה את זה? המחשב יחזיק הרבה זמן? יריץ משחקים, תוכנות, וכו' בצורה מספיק מהירה ומשכנעת ששווה את תוספת המחיר?

אני אנסה להסביר למה אני מתכון, האם זאת טכנו' ששווה השקעה כמו שכולנו נקנה עוד נניח מספר חודשים כרטיס מסך שיתמוך בDX10 שיתן לנו איכות טובה יותר של תמנוה ושל ביצועים? או שזה עוד HYPE של אינטל שלא ממש ישנה הרבה למשתמש הביתי פרט להרבה כסף פחות בכיס?

פורסם

לך תדע.אני מניח שלא מתכוונים לעצור במרובעי ליבות וכבר שוקדים על מעבדים עם 8/16 ואולי יותר.אולי יזנחו את עניין הליבות ויעצרו ב-4 יכניסו לשוק הביתי מערכת שתתמוך במרובי מעבדים? אין לי מושג אבל הלוואי וכן היה לי.

אני אישית ממש לא היתי משיקע בזה. לא ב-DX10 ולא בזה,מהיסבה העיקרית שזה תחום חדש,והמחירים מדברים בעד עצמם 5000-7000 ש"ח למעבד?

3000-4000 כ.מסך? ואתה יודע איזה ספק צריך בישביל זה? ולוח וזכרונות שלא יהיו צוואר בקבוק וכו'?

היתי מחכה שכל הטכנו' תכנס לקטגורית MainStream פחות או יותר ואז קונה. עד שזה יקרה יעבור זמן לא מועט.

פורסם
  • מחבר

לך תדע.אני מניח שלא מתכוונים לעצור במרובעי ליבות וכבר שוקדים על מעבדים עם 8/16 ואולי יותר.אולי יזנחו את עניין הליבות ויעצרו ב-4 יכניסו לשוק הביתי מערכת שתתמוך במרובי מעבדים? אין לי מושג אבל הלוואי וכן היה לי.

אני אישית ממש לא היתי משיקע בזה. לא ב-DX10 ולא בזה,מהיסבה העיקרית שזה תחום חדש,והמחירים מדברים בעד עצמם 5000-7000 ש"ח למעבד?

3000-4000 כ.מסך? ואתה יודע איזה ספק צריך בישביל זה? ולוח וזכרונות שלא יהיו צוואר בקבוק וכו'?

היתי מחכה שכל הטכנו' תכנס לקטגורית MainStream פחות או יותר ואז קונה. עד שזה יקרה יעבור זמן לא מועט.

אז לפי דעתך אם אני בא לקנות מחשב נניח עוד מספר חודשים לא שווה להשקיע עבור מכונה מפלצתית שתכלול מעבד כזה?

פורסם

לפי איך שהעניינים נראהים עכשיו - לא.

פורסם

אחי מחשבים זה דבר שמישתדרג כל יום. אם תיקנה תחומרה הכי טובה שיוצאת, זה לא שהיה לך מחשב מפלצתי למשך שנים..

עצה שלי, לך על לוח חזק ומעבד E6600 אם אתה יכול להרשות לעצמך, וכרטיס מסך חזק גם כן והם יחזיקו לך בערך אותו זמן. הסיבה - עד שיפתחו

תוכנות ומשחקים שיצטרכו מרובעי ליבות, או עד שיצאו המשחקים עם התמיכה ל DX10, אתה פשוט תיתייבש אם תחכה.

אנשים מחכים ליקנות לי DX10, שהוא חדש דנדש במחיר מטורף, בזמן שאפילו אין משחקים שדורשים את הדבר הזה. אני לא רואה משחקים בחצי שנה הקרובה

שיצטרכו את זה, ועד שיצטרכו דבר כזה - NVIDIA יוצאיו כרטיסי MID RANGE שהיו זולים יותר ואני משער שהביצועיים יהיו דיי טובים.

אז לך על משהו טוב לעכשיו, שיספיק לך לשנה הקרובה, את הכסף ספייר שלא תבזבז עכשיו - תבזבז אז..

פורסם
  • מחבר

אחי מחשבים זה דבר שמישתדרג כל יום. אם תיקנה תחומרה הכי טובה שיוצאת, זה לא שהיה לך מחשב מפלצתי למשך שנים..

עצה שלי, לך על לוח חזק ומעבד E6600 אם אתה יכול להרשות לעצמך, וכרטיס מסך חזק גם כן והם יחזיקו לך בערך אותו זמן. הסיבה - עד שיפתחו

תוכנות ומשחקים שיצטרכו מרובעי ליבות, או עד שיצאו המשחקים עם התמיכה ל DX10, אתה פשוט תיתייבש אם תחכה.

אנשים מחכים ליקנות לי DX10, שהוא חדש דנדש במחיר מטורף, בזמן שאפילו אין משחקים שדורשים את הדבר הזה. אני לא רואה משחקים בחצי שנה הקרובה

שיצטרכו את זה, ועד שיצטרכו דבר כזה - NVIDIA יוצאיו כרטיסי MID RANGE שהיו זולים יותר ואני משער שהביצועיים יהיו דיי טובים.

אז לך על משהו טוב לעכשיו, שיספיק לך לשנה הקרובה, את הכסף ספייר שלא תבזבז עכשיו - תבזבז אז..

אני די מסכים איתך, בוא נגיד שאם הייתי אומר שבמקום DDR2 אני רוצה DDR3 שרק יצא לשוק ויעלה נניח פי שתיים, אז באמת זה היה טיפשי

אבל פה מדובר בטכנו' חדשות לגמרי

DX10 זה משהו חדש לחלוטין לעומת 9 עם משחקים חדשים וגרפיקה חדשה

ומעבד 4 ליבות זה כבר ממש MULTI THREADED בהרבה מובנים וכמו שקראתי בהרבה ביקורות אמור לציין מהפכה

אז לא שווה לשלם כדי לקחת חלק במשהו שיהיה העתיד?

הרי שרק יצאו המעבדי כפולי ליבה של AMD לדוגמא, אני מניח שכול מי שקנה חד ליבה בשביל קצת פחות כסף הצטער בסופו של דבר

פורסם

בסופו של דבר מה שמשנה הוא כמה פריימים לשניה אתה מקבל במשחק... אז אם נגיד ניקח משחק חדש כמו ספלינטר סל סוכן כפול או נבר וינטר 2

הם יפעלו מעולה ובפירוט גרפי גבוה גם במחשב ממוצע שעולה נגיד 6000 שקל ...

עוד שנה אני חושב המשחקים שיצאו יראו קצת עייפות ותקיעות אז תוכל לדחוף כרטיס מסך רצחני במחיר נמוך משמעותית מאשר לעשות OVER KILL היום

ולקנות מרובעי ליבה וכרטיסי DX 10 ולשחק ב 200 פריים לשניה... מה שמשנה זה לקנות מערכת שתוכל להריץ משחק ב 60 פריים לשניה

ולא להסתכל על מה כתוב לך מבחינת "טכנולוגיות"

רק בעיה שגם לי קשה להתאפק שאני רואה את כל החידושים האחרונים ואני מת להחליף את הג'י פורס 6800 ו AMD 64 חד ליבה שלי באיזה מפלצת!

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר מה שמשנה הוא כמה פריימים לשניה אתה מקבל במשחק... אז אם נגיד ניקח משחק חדש כמו ספלינטר סל סוכן כפול או נבר וינטר 2

הם יפעלו מעולה ובפירוט גרפי גבוה גם במחשב ממוצע שעולה נגיד 6000 שקל ...

עוד שנה אני חושב המשחקים שיצאו יראו קצת עייפות ותקיעות אז תוכל לדחוף כרטיס מסך רצחני במחיר נמוך משמעותית מאשר לעשות OVER KILL היום

ולקנות מרובעי ליבה וכרטיסי DX 10 ולשחק ב 200 פריים לשניה... מה שמשנה זה לקנות מערכת שתוכל להריץ משחק ב 60 פריים לשניה

ולא להסתכל על מה כתוב לך מבחינת "טכנולוגיות"

רק בעיה שגם לי קשה להתאפק שאני רואה את כל החידושים האחרונים ואני מת להחליף את הג'י פורס 6800 ו AMD 64 חד ליבה שלי באיזה מפלצת!

חח :xyxthumbs:

אני באותה גישה כמוך, שאני רואה את כול הטכנו' החדשה כמו G80, DX10, מעבדי 4 ליבות, לוחות האם החדש של NVIDIA וכו' אני פשוט מת לקנות דברים כאלו

בסופו של דבר אני חושב שמחשב כזה יחזיק די הרבה זמן כתלות מה אתה הולך לעשות איתו

ראיתי מבחני ביצועים שמריצים משחקים בחלונות XP 32 ביט ברזולציה של 2560 על 1680 עם כול הפרטים הכי גבוהים ULTRA ועדיין מגיעים לאיזה 100 פרימים במשחקים כמו CALL OF DUTY 2 וכו'

עכשו בקרוב יצא DX10 שניצל טוב יותר מחשב כזה ומשחקים שתומכים בזה

פלוס כמובן 64 ביט של חלונות שיוסיף עוד כמה אחוזים טובים לביצועים

ומשחקים שינצלו הרבה יותר טוב מעבדי מרובי ליבות

תוסיף לזה את העובדה שרובנו לא נריץ במסכי הLCD בגודל 17-20 אינץ שלנו ברזולציה שמעבר ל1280 על 1024 וכנראה בלי כול הפילטרים כמו AA וכו' ותקבל שמדובר במפלצת מאוד יקרה שאולי כרגע לא נראית משתלמת, אבל לפי דעתי תוכל להחזיק די הרבה זמן, בדיוק כמו שכול משחק שתביא למחשבים כיום שהוא 2 מימדים ורץ בכול רזולציה שהיא מאז ימי הפנטיום 2 נניח, כבר לא מהווה אתגר

אני חושב שמגיע היום שמשחקים שלא נריץ בממש רזולציות הכי הכי גבוההות שיש ירוצו על כול מחשב שיש בשוק בצורה חלקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים