פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים 1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו .2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרובתודה מראש
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מחבר 1. שאני פותח אתר כל שהוא בדרך כלל אני רואה שלא כל הקבצים ניפתחו, תמונות קטנות וכו "חלקן" נישאר סגור בצורת ריבוע קטן עם X במרכזו .2.גם הסרגל למטה על התקדמות הפתיחה נישאר תקוע. 3. מי יכול לתת עזרה אני חוטף החלסטרה בקרובתודה מראשיש לי win xpכולל הexplorer כאילו היתה לי ברירהעשיתי התקנה חדשה בימים האחרונים אחרי קריסה ואולי חסרה לי תוכנה?תודה
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים תנסה לעשות update אני מאמין שזאת תוכנה כמו java שחסרה לך,עדכון זהו הפתרון
פורסם 2002 בנובמבר 2423 שנים מחבר תנסה לעשות update אני מאמין שזאת תוכנה כמו java שחסרה לך,עדכון זהו הפתרון תודה. עשיתי עדכון היום ישר מWINDOWS הכל הושלם ואנני מבין מה קורה כניראה באמת חסרה לי java או משהו בהגדרות הדפדפן לא תקין, אני מנסה ליצור איתך קשר ב icq
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים בשביל הסדר הטוב,הבעיה היתה בה פיירוואל שלו ,כאשר הוא שם אותו על רמת אבטחה הכי גבוה הוא חסם לו כל מני גישות,וכנראה זה פגם בתיפקוד תקין של האינטרנט סוף פסוק
פורסם 2002 בנובמבר 2623 שנים מחבר Text חברה הייתם עשר, ניסיתם וגם עזרתם נחמד לדעת שייש לי אתכם... :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.