פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים זה סוג של stick insect מזכיר קצת .Acrophylla titanhttp://en.wikipedia.org/wiki/Image:Acrophylla_titan.jpgיש אנשים שמגדלים אותם כחיות מחמד ...
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר הקישור שנתת מתייחס למשהו שנראה הרבה יותר גדול, ככל הנראה מאותה משפחה. אם מישהו יודע במה מדובר, הייתי שמח ללמוד.בכל מקרה, תגובות ענייניות על התמונה יתקבלו בברכה!
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אתה רוצה חוות דעת על התמונה או על החרק?אגב התמונה מאוד מצאה חן בעיניי (והדבר הזה הרבה פחות, איכס).
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים וואו, מרשים לראות איזה יצורים יש בטבע.היצור הזה, או איך שקוראים לו, אתה מגדל אותו כחיית מחמד? ואם היית מצלם עוד תמונה כשהוא עומד על עץ ובעצם מוסווה זה היה יכול להיות מעניין.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים נראה לי המקלון הוא החרק הלא עויין היחיד שאני מכיר מה נלחצתם ממנומילא גמל שלמה
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר היצור הזה, או איך שקוראים לו, אתה מגדל אותו כחיית מחמד? ואם היית מצלם עוד תמונה כשהוא עומד על עץ ובעצם מוסווה זה היה יכול להיות מעניין.ממש לא! זה עלה על חבר שלי באמצע טיול ביער הכרמל.לא היה לנו מספיק זמן בשביל לצלם אותו על איזה עץ... באמת חבל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.