פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מסך דק רגיל..למטרות רגילות...יש לי כרטיס מסך TNT2אני מתלבט ביןlg-1752Tאו740Bמה יותר עדיף? עדיף "19?או שיש אפשרויות יותר טובות?או שעדיף בכלל רחב?תודה!
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים אני לא יודע את כל החוקים אבל נראה לי שאסור לרשום הודעה אחרי השניה טוב לא משנה חח אממ אני לא מכיר את הדגמים האלה אבל... יש לשכן שלי את המסך 19" של CHIMEI מ KSP והוא ממש טוב ממה שאני רואה... יש לו את המסך הלא רחב גם המסך הרחב טוב ממה שראיתי בחנות הוא מאוד מרוצה ממנו והוא עולה בסביבות ה 1200-1300 אני מציע שתילך ל KSP הקרוב ותראה בעצמך אני חושב שהוא טוב אבל אתה גם צריך לראות אותו אם אתה רוצה להיות בטוח...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר בבקשה תענו!!אני רוצה לקנות מחר!מסך דק רגיל..למטרות רגילות...יש לי כרטיס מסך TNT2אני מתלבט ביןlg-1752Tאו740Bמה יותר עדיף? עדיף "19?או שיש אפשרויות יותר טובות?או שעדיף בכלל רחב?תודה!תודה ומצטער על ההודעה...
פורסם 2006 בנובמבר 2019 שנים מישהו העיר לך שאסור לשלוח הודעה אחת אחרי השניה רצוף,אמרת "אופס סליחה" ואח"כ עשית אותו דבר רק שהפעם שלחת 3 רצוף. כל הכבוד.פעם הבאה 4?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.