עבור לתוכן

הצלחתי עד לכאן ב-OC כדאי כבר מאורר רציני?

Featured Replies

פורסם

זה מה שהצלחתי להגיע.העלאת מתח גדולה יותר גם לזכרונות כבר מעלים לי את טפ' ה-NF4 ל-75 מעלות והמעבד במאמץ ל-50.

האם כדאי להמשיך?מה יגביל ואיזה קירור לבקר?כי הכרטיס מסך יושב בידיוק על הבקר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך אני ממליץ להתקין מאורר יותר רציני.

כמובן שאם הטמפ' בסדר אין שום סיבה לקנות משהו אחר

פורסם
  • מחבר

הבעיה אני חושב זה הציפ'.הוא מגיע לי ל-75 :bash: ניסיתי לחפש קירור,אבל הכרטיס מסך יושב בידיוק עליו.. :bash:

פורסם

היתי ממליץ לך להחליף רק את המאורר לאחד עם הכי הרבה cfm שתמצא לפיזור חום אפקטיבי יותר. אבל תצטרך לסבול קצת מרעש.

פורסם

המאוור ממש יושב על הציפ?

גם עם חוסר מקום אפשר לאלתר. תמצא איזה מאוורר 40MM קטן ותלביש אותו על הציפסט. תשחק איתו קצת שיתאים.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך יושב בידיוק,אבל בידיוק על הציפ.אם אני קונה קירור לציפ הוא חייב(!!) להתאים 100%,אחרת הכרטיס מסך לא יכנס טוב.

ניסיתי לחבר מאורר 80 בצורה פרוויזורית ע"מ לראות אם יש שינוי,אבל השינוי ממש לא משמעותי.אני צריך SINK איכותי עם קירור לזה.כתבתי ל-GB לפני שבוע שאני רוצה להחליף את הקירור ולא קיבלתי עוד תשובה.(היום אני אכתוב להם שוב).

חוץ מהקירור איך נראה לכם ה-OC?זה בסדר?

פורסם

oc מצויין תוריד עוד את היזכרנות ל 266 וX3 ותוכל יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מי מוכר אותו בארץ?על פניו נראה לי שזה יתאים בגלל צורת ההלבשה של ה-SINK.ככה הכרטיס לא יפריע..

פורסם

75 מעלות זה פשוט חריג ל-NF4 - באיזה תוכנה אתה מודד את זה?אתה בטוח שזו לא טעות?

המחשב הקודם שלי היה VENICE 3200 על INFINITY SLI עם NF4 ומעולם אבל מעולם גם אחרי 3 שעות של BF2 או שעתיים וחצי של PRIME לא עברתי 44 מעלות בצ'יפ!!

תבדוק את עצמך - אולי משהו לא תקין בטרמל סטיק או תנסה תוכנה אחרת.

חוץ מזה אחלה OC !

פורסם
  • מחבר

דווקא בכל המקומות שקראתי זה נורמאלי 70 מעלות.גם כאן נדמה לי שדיברו על זה אבל אני לא מוצא.

בכל מקרה ניסיתי להעלות עוד,ה-WIN עולה ואני מצליח לגלוש והכל,אבל בבדיקת S&M הוא נופל,אחרי כמה שניות מהבהב האדום.אז ניסיתי לאורר עם פן על קר וחלון פתוח ירד איזה 2 מעלות,אבל היה חם,לא רוצה לקחת סיכון שישרף לי.. :silly:

פורסם

75 מעלות זה פשוט חריג ל-NF4 - באיזה תוכנה אתה מודד את זה?אתה בטוח שזו לא טעות?

לNF4 זה ממש לא חריג 75 מעלות.

ידוע שהוא אחד הצ'יפים החמים שיש כיום.

יכול להיות שבגלל החום אז הוא מוגבל בoc.

אתה יכול לצלם את הכרטיס שלך על הלוח ולעלות לאתר את התמונה ?

פורסם

אני אישית לא מוחה בטמפ' מומלצות לצי'פים אני רק יכול להגיד שלי יש NF4 והוא ב-35 בערך.

פורסם

איזה קירור יש לך עליו ?

איזה מארז יש לך עם איזה סירקולציה ?

פורסם
  • מחבר

אני אישית לא מוחה בטמפ' מומלצות לצי'פים אני רק יכול להגיד שלי יש NF4 והוא ב-35 בערך.

שמע,עשיתי המון חיפושים,אין מצב ששלך ב-35 מעלות.כמו שנאמר זה ידוע שבקר ה-NF4 הוא מהחמים שיש,הבעיה שלי היא כמה אני יכול להעלות את ה-OC ושהבקר לא יטגן לי את הלוח.

אני חושב שאולי משהו בבדיקה שלך לא נכונה.בדקת בביוס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים