פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים שלום לכם יש לי PSone שקניתי לפני מספר שנים (2000)ואני מעוניין לדעת אם אפשר לעשות בו משהו מועיל?תמונה של הPSONEhttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/64/PSone.jpgרק את המסך אין לי..ואם אפשר גם מדריכים בנושא כי אין לי מושג באלקטרוניקה (הקבצה ג' במטמטיקה חחח)אתם יכולים להביא לי באנגלית גם מדריכים במקרא הזה אני הקבצה א'תודה רבה..!
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים ואם אפשר גם מדריכים בנושא כי אין לי מושג באלקטרוניקה (הקבצה ג' במטמטיקה חחח)אתם יכולים להביא לי באנגלית גם מדריכים במקרא הזה אני הקבצה א'תודה רבה..!חבל שבעברית אתה דווקא בהקבצה ג'...
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים מחבר דווקא יש לי עברית מעולה אבל למי אכפת :\עכשיו אפשר תשובות על השאלה האמיתית
פורסם 2006 בנובמבר 1718 שנים תבין, זאת ענתיקה. אין ממש מה לעשות איתה. אתה יכול להשתמש בגיים פאדים בתור גיים פאדים למחשב... and thats about it.אבל אם אתה יצירתי, אתה יכול לעשות עם זה הרבה. אולי להפוך את זה למיכל מים חיצוני למערכת קירור מים?
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים מחבר כן ראיתי מליוני מדריכים על זה :\אני נדהם שאי אפשר לעשות כלוםהדבר הזה מריץ משחקים שהמחשב הקודם שלי לא מריץ (בערך)
פורסם 2006 בנובמבר 1818 שנים אל תעשה עם זה כלום, פשוט תשאיר - או שתתרום למישהו שצריך (אני לדוגמא, אף פעם לא יצא לי לשחק בקונסולות).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.